eile oli vist laupäev

eilehommikul olin msn's. seal oli palju teisi inimesi kah. nad kõik tahtsid minuga rääkida. alguses oli lihtne, kui kõik olid mehed ja kõik vestlused olid eesti keeles. aga kui lisandus üks ingliskeelne vestlus ja üks tütarlaps, oli juba natu keerulisem. kiired üleminekud asjalikult flirtivale ja eestikeelselt ingliskeelsele jutule on asi, mida ei tahaks tegelikult hommikult harrastada. üldiselt oli muidugi ülimalt tore.

ma ei taha süüa teha. ei taha minna kööki, keeta, küpsetada, praadida. ei taha. selle tulemusena olen viimastel päevadel söönud pange nuudleid, hamburgerit, pizzat ja muud värki, mille valmistamisesse ma segatud pole. ülimalt kulukas tuju minu meelest. ilmselt olen ma sunnitud täna sellest võitu saama ja mõned pannkoogid küpsetama. ma olen millegipärast seisukohal, et nälja-dieet ei ole mulle kõige tervislikum eluviis.

eile õhtul käisin aloga õues. trajektooril ristiisa-illekas-pool6-zavood-krooks. oli tore. üksikasjalikumad kommentaarid puuduvad.

imelik värk. ma näen igal pool erootikat. koolis arvutipraksis, loengus, tänaval, fotodel, inimeste jutus, pilkudes, liigutustes... ei saaks just öelda, et see kuidagi ebameeldiv oleks. pisut võibolla segadusse ajav, sest ei saa ju olla väga võimalik, et inimesed minu ümber on lissalt järsku iseenesest seksikateks muutunud. ilmselt on ikkagi asi minus. it's all in my head. võibolla tuleb see sellest, et ma viimasel ajal siukse khmm... mitte nii väga vaga ja süütu sisuga raamatuid loen.

miks on nii, et winamp valib shufflega kogu aeg neid lugusid, mida ma ei tahagi kuulata? ja osa lugudest ei vali mitte kunagi.

Comments

  1. shuffle on jah jama, valib seda, mis talle meeldib, tugevama õigusega (mis Sa ise talle oled ju lubanud...)

    aga mis erootikasse puutub, siis see on jah imelik. mulle tunduvad juba tomatid erootilised. vähemalt nad vaatavad mind siuxe erootilise pilguga. tead, kui tomatit sealt varrepoolsest kyljest vaadata, siis tundub ju, nagu oleks see silm, mis sind vaatab. või olen ma imelikuks läinud ise?

    ReplyDelete
  2. Ma nägin telekast õuduserootikat...imelik.

    ReplyDelete

Post a Comment