tüdrukuks kasvatatud

mingi jama oli sellega, et naabritädi oli veendunud, et ma Pean koridori põrandat pesema. hoolimata sellest, et tema seda paremin ja sagedamini teeb. ta ei saa ju ometigi teha mingit asja, mida niiguinii teeb, teha nii, et teistel kah hea saab. niisiis, läksin säästukasse, ostsin helekollased kummikindad (7.90) ja hakkasin põrandat küürima. selle käigus selgus, et ma olen täitsa osav selles. kasutades ainult tavalist harja ja märga käterätikut. emme kunagi õpetas, kuidas põrandat pesta. siis ma hakkasin mõtlema, et ma oskan igast teisi asju kah, mida mulle lapsest peale on õpetatud. õmmelda, sokke nõeluda, koristada, pesu pesta, nõusid pesta, süüa teha... ma arvan, et sellist asja nimetataksegi tüdrukuks kasvatamist. või emaks. kipub olema, et tänapäeval ei ole neid oskusi tegelt kuigi tihti vaja. aga samas kahju kah ei tee.

maisaa keskenduda. poisid vaatavad telekast kill billi. see on üks kole film. seal ei ole muud sisu, kui et ühele tehti väga-väga palju halba ja tema tapab nad kõik maha selle eest. ma arvan, et ühes heas filmis võiks olla natuke rohkem pointi, kui verine kättemaks. ja siis ma arvan, et "kultusrežisööri kassahitt" on üks rumal väljend.

homme on taaskord nähtus, mida mina nimetan "algebra loeng algab kell 8 hommikul". see seab mõningaid tingimusi sellele, mis kell ma magama peaksin jääma.

Comments