noh.. kolmapäev

sarnasused tänase ja eilse päeva vahel: pastakas sai jälle tühjaks. huvitav, kas nii hakkabki olema?

tegelt oli mõttelage päev. mõningad jamad olid vana korteriga. ma suutsin mingid asjaajajad nii kurjaks ajada, et korteri lukud vahetati ära. ma pole päris kindel, kas nii kurjaks saamine on ikka päris tervislik. ühe tähtsa asja tegin kah ära. alustasin järjekordse rakendustarkvara ainega tegelemist. läksin lausa kooli kohale ja puha. ja õhtul tegin vaarika-mustsõstra mannavahtu. hästi hea sai.

minumeelest on meie ühika dušširuum täiesti ulme. või õudusunenägu. või midagi muud, mis on samal ajal veider, harjumatu, inetu, mugav, judinaid tekitav ja märg. ma kunagi laenan kuskilt fotoka ja pildistan seda. teema tõstatatud seoses sellega, et tahaks nagu pesema minna, aga meest ei ole, kes lapsega toas passiks. kui ma seal dušširuumis eelmine kord käisin, olin suht unine. siis ma kujutasin ette, et kui ma oleksin süstiv narkomaan, kuidas ma seal märja põranda peal tripiksin. või kui ma oleksin nümfomaan, kui mugavalt ja segamatult ma oma asju seal ajada saaksin. ma olen täiesti võimeline ärkvel olles und nägema. igast mõttepiirajad ja kontrollijad lähvad maha ja aju genereerib mälestustest, hirmudest, tunnetest, unistustest segase ja haiglase paralleel-universumi. ei. tegelt kah. see ei olnud praegu lõik mõttega: vaadake, kui diip ja friiki ma olen.

ühikaelust veel. (see on mulle uus asi noh.) mul oli palju nõusid. ma tahtsin neid vähemaks jätta. seda kahel põhjusel: 1. asjad on nii tühised. ma ei vaja nii palju asju. asjad on tühjad, ilma hingeta ja nad on asendatavad. 2. mida rohkem on nõusid, seda rohkem saab olla pesemata nõusid. niisiis. panin nõud pruuni pappkasti, kirjutasin valgele paberile suurelt VÕTA TASUTA! ja asetasin kasti kööki. järgmiseks päevaks oli kastis ainult üks katkste servadega kauss ja üks alumiiniumlusikas. mul on hea meel selle üle.

selle ruumi uksele, kus on kraanikausid seina peal reas, on kirjutatud: Meeste pesuruum asub II korrusel. Siin on EL'i infokeskus. pärast selle lugemist ei usalda ma ühtegi uksele kirjutatud asja. asjaolu, mis muudab igasuguste ruumide leidmise veel keerulisemaks.

sirla on pai tüdruk. nüüd on mul head muusikat arvutis. aitäh.

Comments

  1. möh? nagu... miks seda nüüd 2 tükki tuli?

    ReplyDelete

Post a Comment