rocky horror ja kirjandusest kah natuke

vahel on nii, et mõni laul hakkab kummitama. kui kummitama hakkab lugu rocky horrorist, hakkab kummitama terve film. see tuleneb asjaolust, et see film on mul peaaegu peas.

"you better wise up, janet weiss! your apple pie don't taste too nice. you better wise up, janet weiss"

-you will discover that when the mood takes me I can be quite generous
-I ask for nothing! nothing!
-and you shall recieve it - in abundance.

huvitav, kas need näitlejad, kes heades filmides on mängind, saavad ise kah aru, millega nad hakkama on saanud. nad ju ei vaata tavaliselt ise oma filme. või vaatavad? äkki see on neile aint üks järjekordne tööots. et tom cruise vaatab vanilla sky scripti ja mõtleb umbes, et ahah, mingi ulmekas, mina mängin ullumeelset peategelast, ok, teeme ära. või kas tim currey küsis rocky horrori peale, et "transvestiit ve? palju te mulle selle eest maksate?" või oli ta just vaimustuses, et "oh, lahe! see tuleb üks kuradi hea film." huvitav, kas brad pitt mõtleb kunagi nende asjade peale, mida ta tyler durdenina ütles.

ma jõudsin "ohtlikud suhted" lõpuks läbi loetud. ullult lahe raamat. ei olnud õnneliku lõpuga. ei saaks just öelda, et see lõpp väga õnnetu kah oleks olnud. lihtsalt õnnelik ei olnud. ja kui see kirjanik mõtles kogu selle loo välja, oli ta ikka kuramuse andekas. mulle meeldib rohkem uskuda, et need kirjad olid tegelikult kah olemas. raamat nimelt koosneb kirjadest, mis asendavad peatükke. ja autor väidab raamatu alguses, et talle anti need kirjad kogumikuna avaldamiseks. väide, et need inimesed ja kirjad ka tegelikult olid, muudab kogu loo kõvasti ohtlikumaks ja traagilisemaks.

nüüd on mul käsil "oh mis kena maailm" raimond kaugverilt. mingi paar lehekülge olen lugend. hästi mõnus on.

Comments

  1. Vaata http://www.rockyhorror.com/

    Tim Curry, muideks, mängis juba ka selles näidendis, mille järgi see film on tehtud.

    ReplyDelete

Post a Comment