Title:

sündmuste koha pealt on seis siuke. sünnasid kipub palju olema. eile oli näiteks pätsal ja alol sünna. jõudsin mõlemale, hõissasaa. kooliga on nii, et mul oleks vaja seda asja, mis annab mulle hetkega keskendumisvõime, järjepidevuse ja viitsimise. ma arvan, et keegi võiks vastavaid võimeid andva võlujoogi leiutada. see lahendaks selle keskendumisvõime, järjepidevuse ja viitsimise puudujäägi, mis mul kipub seoses puhkevate pungade ja päikesega esinema.
ja uni on kah mudugi. ma kirjutasin rohketes kogustes mõttetut teksti täna arvutisse. teemal saatused ja elutee ja värgid. õlad on valusad, kael on kange. ma arvan, et kõik inimesed, kes peavad 8 tundi päevas arvuti taga klõbistama, peaksid saama töökoha käest tasuta massaažisalongi kinkekaarte. praegu oleks nii hea, kui üks peenike hiina tüdruk oma pehmete jalgadega natuke mu selja peal astuks.

Comments

  1. ...praegu oleks nii hea, kui üks peenike hiina tüdruk oma pehmete jalgadega natuke mu selja peal astuks... mmmmm... tuligi isu peale... lähen kohe... ohhhhh

    ReplyDelete

Post a Comment