aktsioon

justkui mingi tegevus toimuks. käisin perekondlikult telkimas. lisaks olid kaasas veel ergo, maarja, dim ja samba. see viimane on sordi poolest foksterjer. alguses oli kannatlik pirogovis passimine. igast inimesed käisid mööda. mõned said pisut ära ehmatatud. "nagu... see laps ju magab seal! see on ju laps. ta ju magab nagu seal!" siis me läksime emajõe äärde. ja nagu korralikud inimesed ikka, käisime enne herne poest läbi. herne poe ees oli mõningane tšill istumine. jõe äärde lõke, väiksed vorstikesed, odav kihisev alkohol ja tudile. loodusseadused näevad ette, et päike tõuseb sellest ilmakaarest, kust ta saab hommikul su telgi palavaks kütta. siis me kõndisime mööda seda tänavat, mis jõe äärt mööda läheb. supilinn on lahe. mingitel veidratel asjaoludel kujunes ka seal pisike teepealistumise moment. ja veidi aja pärast ka konsumi juures. nujah... siis ma läksin koju ennast välja magama.

täna. kingakaubamaja. valisin endale ilusad-ilusad kingad. võtsin mehe käest 400 krooni. läksin maksma. tibi leti taga ütleb mulle viissadaüheksakümmendüheksa. eieiei. paha paha. vaidlen. tibid jooksevad. kordavad oma koledalt suurt summat. mina vaidlen edasi. siis tuli üks suurem tädi. ütles, et saan küll oma tahtmist. vot kui hea. põhimõtteliselt on mul nüüd kuuesajakroonised kingad. neljasaja eest. nad hõõruvad.

ma hakkasin sakslastest natuke paremini arvama pärast seda, kui ma ühte moodsat noorteajakirja lugesin. ma pärast räägin, miks. praegu ma lähen iviga rimisse seljankat ostma. lapsed tahavad söötmist.

Comments