laupäev - ülelinnaline pohmapäev

neljapäeval oli näiteks nii. aivi helistas. kutsus õue. koos krissuga. nu eaküll. ütsin mehele, et lähen korraks tipisidega õue ja läksin. kui ma järgmise päeva hommikul poole seitsme ajal tagasi jõudsin, oli etv'st mingi hommikuprogramm juba akand ja mulle korrati kurjalt mu eelmise õhtu lauset "tipsidega korraks õue. "

aset leidis nekro ja jorsi sünna. ma viisin isegi kingituse ja puha. kuradi lahe oli. alguses me istusime oma sõpradega, jõime ennast purju ja vaatasime neid, kes juba olid ennast purju joonud. esimene plusspunkt vahetustega joomisele - joogid koos meelelahutusega. siis vajusid need ära, kes alguses juba purjus olid ja läksid koju. selleks ajaks olime meie juba piisavalt palju joonud ja hakkasime neid samu asju tegema, mida esimene vahetus. teine plusspunkt - ei olnud enam kedagi, kes kaine inimese pilguga meid hinnata sai. nojah siis. asjad, millest ma aru ei saa olid järgnevad:
*kuidas sai nii vähesest joogist nii palju inimesi ära joota
*miskuradi pärast on kõigil meestel suur huvi vaadata suudlevaid tüdrukuid
*nagu mismõttes
aga tead, kuidas määdzikut teha? see käib nii. lased noormehel endale ligi ajada. lased tal peaaegu-napilt-napilt endasse armuda siis ütleb keegi su sõpradest tema kuuldes, et sul on laps. ja puff! noormees on õhku haihtunud. korduvalt katsetatud tegevusplaan. töötab alati.

eile oli zavoodis hästi-mitu inimest. mina näen juba mitmendat päeva lahe välja. või nagu aivi seda kirjeldas: nagu 16-aastane, kes püüab täiega, et välja näha nagu 20-aastane punkar. kõiges on süüdi animepatsikesed ja sirla mototagi.

ma lähen täna räpinasse. mu vennal on homme sünnipäev. kõigi eeduste kohaselt järjekorras seitsmeteistkümnes. nad on koiduga hästi semud. koit nimetab teda vennaks. on jah natuke imelik.

Comments