disney on nõme

ma tõmbasin puhhi multika. disney oma mudugi. ilgelt vana. nii paha oli. disney on nõme. kõik kohad, kus keegi kukkuda saab, ta ka kukub ja eriti tobedasti. kus iganes keegi haiget võiks saada, ta ka saab. vastik-vastik-vastik! raamaturikkujad. kirjandusemõnitajad.


mina olengi sallimatu jobu.

ma ei kannata neid tibikampasid, kes tüütavad kesklinnas inimesi oma pulmaeelse tüdrukuteõhtuga. keegi ei taha teie ärakülmetanud keepsmailiga pruudihakatist musitada. ka mitte kahekümneviieka eest.

ma ei taha, et inimesed seisavad rattatee peal. miks on trepi kõrval rattatee? et ratastel liikuvad inimesed üles saaksid. miskuradi pärast peab mõni jobu võtma aeglase-pikaldase jalutuskäigu mööda kaldteed, kui sealsamas kõrval on trepp. korduvad katsed on näidanud, et nende inimeste puhul on ainult üks mõjuv meetod- neile tuleb rattaga otsa sõita. rattakell ei mõju, kiiresti lähenemine ei mõju, "Jalgratas tuleb!!!" karjumine ei mõju. sama asi tüüpidega, kes lähenevat jalgratast nähes hakkavad hüppama jalalt jalale, selle asemel et rahulikult eest ära astuda.

tegelikult on ilus hommik. ma lähen varsti joalate juurde, mis tähendab, et täna ongi see päev, kui ma süüa saan/teen. pealegi, täna on ju esmaspäev.

Comments