erakuulutuste rubriik

kasutan ära oma blogi, et avaldada erakuulutust.

Noor ja andekas lapsehoidja-koduabiline-abiõpetaja otsib osalise tööajaga tööd. Palk kokkuleppel. Soovi avaldada numbril 53 707 960 või aadressil mmurca(ät)gmail.com.

nagu päriselt. mudu võib juhtuda, et ma lähen veel kondisemaks, kui ma olen. ja seda ei taha ju keegi. mul on sellele lehele pandud statistikakoguja peale. aga vastukajast, mis ma oma kirjutistele saan, võiks arvata, et mitte kedagi siin ei käi.

ullult imelik on olla. nagu miskit meelemürki oleks tarvitanud. ma arvan, et see on selle vastiku ilma pärast. teine imelik asi on aMSN. see on siuke programm, mis on nii ebapopulaarne, et keegi pole viitsind selle jaoks viiruseid välja nuputada. sest nagu mõned võibolla märkasid, õnnestus ka minu arvutil igast veidrusi üles korjata.

kuradi külm on küll.

räpinas käisin. neil oli seal peaaegu et punkkontsert. igatahes oli lava peal mitut erinevat moodi musitseerivat koosseisu, wc põrand oli ühtlaselt kaetud tütarlastega, mitu inimest tegi lava ees pogotantsu ja teate peale "mendid tulevad" jooksid kõik alla 16-aastased peitu. aga mul on isiklikke põhjusi arvata, et nende politseinike kogemused seadusi rikkuvate noortega olid pigem kesised. vaata, sai tohi öelda, et ment on l*ll. a mudu oli kontsert täitsa vahva. 20 krooni eest kohe vägagi. ergo tudis meie majas. oot, ma vaatan, kas need tüütud fotograafid miskit üles kah on riputand... ei olegi

Comments