Grab your balls like Michael Jackson, fa-la-la-la-laa, la-laa-laa-laa

heaküll, tunnistan üles. ma õmblesin endale punase kostüümi. püksid+vest, mis mul eest kinni ei mahu. hästi ilus sai.

ma räägin sulle, kuidas praegu on. kasuisa tuli poest ja ilmneb, et talle lõpuks jõudis kohale, et ostunimekirjas olev märge "vorstid" = "verivorstid" ja sugugi mitte "pulk pekist keeduvorsti". sellega oli korraks isegi mingi draama. väikevend rasmus joob pooleliitrisest õllekannust limonaadi, ema praeb vorste, mu väga-paks-varsti-saan-emaks õeraasuke on oma mehega vist ülakorrusel. nad on sellised omaette hoidjad. venna roland asjatab midagi oma värskelt meisterdatud arvuti kallal. koit magab. mina kuulan DJ Atom X'i , kes ilmselt varustab mind üleliigse teabega mustanahaliste räpparite intiimelust. aga ma igaksjuhuks ei süvene. hea, et üldse mingit muusikat leidsin. erinevatel inimestel on erinevad arusaamad failide kaustadesse paigutamisest.

need, kes kunagi on harrastanud punkariks hakkamist, teavad võibolla, et kõige paremad spike'id tulevad got2be juukseliimiga. vahepeal pold seda saada, nüüd on. ma sain kah. õde kinkis. nüüd ma saan olla blond punkar. kui ma peaksin selleks vajadust tundma. minu oletatava psüühilise tasakaalutuse juures, ilmselt hakkangi.

kui sa vaatad telekat umbes korra või paar aastas, oleks soovitatav nendeks paariks korraks mitte valida jõuluaega. kui sa just ei ole eriline masohhist, kes tunneb mõnu ameeriklaste arusaamast seoses pühade ja filmitegemisega. uh, kui vastik. isegi suvalise neljapäeva pärastlõunane programm on parem, kui eesti kanalite jõuluhullus. sest mina näiteks parema meelega selgitan välja, kellelt josefina selle lapse ikkagi saab ja kuidas fernando suhtub rikardo ja luisa-maria salasuhtesse kui jälgin kuidas väiksed lapsed aisakellade saatel täiskasvanute armuelu korraldavad. kes lähipäevil teleka ette ära eksis, saab aru, mida ma praegu mõtsin.

sööööööömaaa!

Comments

  1. isegi suvalise neljapäeva pärastlõunane programm on parem, kui eesti kanalite jõuluhullus. sest mina näiteks parema meelega selgitan välja, kellelt josefina selle lapse ikkagi saab ja kuidas fernando suhtub rikardo ja luisa-maria salasuhtesse kui jälgin kuidas väiksed lapsed aisakellade saatel täiskasvanute armuelu korraldavad.

    See on hea! Ma tahaksin seda kuskil tsiteerida.

    ReplyDelete

Post a Comment