ma panen siia pealkirja

mis vahepeal olnd on? hiljutisemast peale.

ärkasin hommikul telefonihelina peale ja veidi hiljem tänu hämmastavale võimele ärgata hetkel, kui ma peaksin juba riietunult ja täiesti ärkvel kusagil mujal olema. siis läksin tartu matkapooodi ja kohvitasin oma mehe seltsis veits. kui maailm käiks puhtalt minu tahtmise järgi, oleksin ma pärast seda söönud ühe hästi sooja ja mahlase burgeri. aga kuna maailmal on omad tahtmised, sõin enne bussi peale minekut kuiva ja vastikut kõva jahtunud burgerit, mille algust jagasin ühe puhvis varblasega ja lõppu kellegagi, kes selle prügikasti kõrvalt ära viitsis korjata. siis bussitasin ennast räpinasse pojaraasukese juurde.

eile oli urus kostüümi-filmiõhtu. tänu tartu rohke pidurisisaldusele oli seal umbes natukene inimesi. aga mudu tore. üritusele eelnes uru varustamine uksekardinatega ja igast muud asjatoimetused. mingi üleeile näiteks kolasime aiviga mööda kaltsukaid ja otsisime musti lühikesi pükse, sukahoidjaid ja sabakuube. selle kõige käigus soetasime mulle saapad, leidsime selle kaltsuka, kus müüakse muinasjutuprintsesside kleite ja väsitasime oma jalad liiga ära.

vahepeal oli nii, et mu vana hea nokia nässakas kippus mingit iseseisvat elu elama ja minu soove mitte arvesse võtma. nüüd on nii, et mul on pisitillukene ja kergesti kaduma kippuv eee.. mingi samsung äkki. temaga me saame ilusti läbi. kui telefon ikka väriseda ei oska, pole temalt mõtet seda ka oodata. sama kehtib ka kõva hääle tegemise kohta. seeeest oskab ta laulda. näiteks, kui sa mulle helistaksid, teeks mu telefon umbes nii: "ponkadi-ponkadi-ponkadi-ponkadi, ärtsu tsakkari tikkari talla, tikkari tilla, titstan tulla."

ma leidsin postimüügikataloogi, kus on müügil kõrvaklapid, mis sobivad ka mp3 kuulamiseks.

Comments