Elvis Presley - Stuck On You

ma mõtsin tegelt, et ma enne ei kirjuta, kui midagi täiega on juhtunud või mul mingi täiega mõte on tulnud. aga tegelt ongi ju. juhtunud. uus lõik.

ma sain tädiks!!! hõissasaaa ja ridiradiralla! mu väike õde sai oma tite kätte. poisi ja puha. nüüd ma olen tädimurca. naljakas. meil ei ole tegelt õdedevendade vahel seda kommet, et kõigi nimedele lisatake pöördumisel tiitel. agaigatahes. lahe, noh. maisaa teda vaatama minna, sest ma õpin ja lähen homme hambaarsti juurde. alles reedel vabanen.

eile ma käisin raamatukogus õppimas. produktiivselt. on võimalik ka väheproduktiivselt õppida. see käib nii, et istud raamatu taga ja veenad ennast iga lehekülje järel, et on jah raske aine. eile olin ma tubli. sest täpselt nii ilus asi juhtus, et margus oli nõus mind aitama. inimesest, kes eksami eest A saab, on alati õppimise juures kasu. ma tean küll, et neid inimesi on täitsa mitu, kes ülikoolis A-sid saavad, mulle tundub ikkagi, nagu aint superinimesed suudaksid seda. sest ma ei pea ennast eriti rumalaks, aga mina ei suuda.

ma pakun teile nüüd "told ya" momenti. muidugi on mu elukaaslane mulle kallis ja puha. aga mõnikord on nii kohutavalt nauditav rääkida mõne teise meesolevusega ja aru saada, et ta on hästi intelligentne. kusjuures sellel Ühiskonnal ja Üldisel arvamusel polegi selle kohta midagi pahasti öelda. samas, kui mul peaks tekkima mingi füüsiline tõmme kellegi suhtes, kes ei ole sugugi mu oma elukaaslane, oleksin ma kohe ilgelt patune. kuigi ideaalis peaks ju olema, et elukaaslases on olemas kõik need komponendid. targajuturääkimine ja füüsiline tõmme ja kuratteabmis veel. sai keegi praegu millestki aru? nu heaküll siis.

nüüd vahel üks vastik-vastik lõiguke. pakk mahla oli ööseks külmkapi peale unustatud. ilma korgita. mõtsin korra, et kas juua pakist või kallata igaksjuhuks klaasi. kallasin. mahla sees oli mitukümmend väikest ja paarkolm suurt prussakat. seda tähendabki Kõige Madalama Üüriga Maja Tartus.

üksikasjalikult päevast kah. ärkasin, lohutasin koitu, riietusin. istusin arvuti taha, pikendasin raamatud ära, lugesin bloge, varustasin oma arvutit mõningase Def Leppardiga. nüüd ilmselt topin ühe seljakoti igast träna täis ja lähen sinna, kust kõik sirladjamikid tulevad. ja hakkan endale algebra-teadmisi pähe sundima. ilmselt teen sööki kah. siis trenni, siis raamatukokku, siis koju tuttu. vastus küsimusele mida kuradit sa päevadläbi teed? annab inimese kohta päris palju infot. minumeelest küll.

kas aet loeb seda? kas aet tahab nokiat? mul on üks. tule küsi.

Comments

  1. Ma loen seda jah.

    Kus ma tulema pean?

    Ja mul võibolla ei olegi vaja enam, Laini juba pakkus ka mulle, aga armas sust ikkagi.

    ReplyDelete

Post a Comment