bangokis

kasutades minu saatjate s6nu on praeguse n2ol tegemist "tyypilise bangkoki sitaauguga". hotell ytlevad nad kah selle kohta. tuba koosneb 2 korda 2 meetrisest toast, kus on maas madrats patjadega ja seina peal peegel. toa k6rval on v2ike pissimis/dussimisnurk. duss oli kylm mudugi. aga kui 6hk on 32 kraadi kandis, polegi oluline. r2tikuid nad siin ei harrasta, pesin ennast 2ra, panin natu pesu selga ja tegin seal v2ikse uinaku. sa hea. tulin alla, ust lukku ei saand, aga v6tsin koti kaasa, niiet polegi vist oluline v2ga. tyybid veel magavad, pidime kell kaheksa kokku saama uuesti all. vahepeal l2ks pimedaks. oli kyll plaanis seda j2lgida, kuda j2rsku pimeneb, aga j2in enne magama. internetipunkti tyybid said naerda kah natuke. maisaand aru, et kohe v6ib istuda ja p2rast maksad. nuvot.

esimesest peldikust, mida n2gin, tegin pilti kah. pilt praegu alo telefonis, ei saa n2idata. ei ole midagi erilist. vett pead ise peale viskama. kopsikuga. paljukuuldud legend, nagu viiksid kahtlased putukad su vedelemaj22nud trussikud kohe minema, siin majas ei kehti. trussikud olid alles. mingid pisi-pisikesed loomad dussiruumis elasid, aga neid ma sellises asjas kahtlustada ei julgeks.

internett on t2itsa talutava kiirusega, webcam funkab. s88k hea. mingit itaalia s88ki sai enne s88dud. ja puuvilju. ananassid on tegelikult magusad ja mahlased. sugugi mitte hapud v6i k6vad.

lend amsterdamist siia hilines umbes 3 tundi. proovisin amsterdamist kah midagi postitada, aga ei 6nnestunud. maitea, misv2rk on.

inimesed on ilusad. kohati nagu nukukesed. suured tumedad silmad, l2ikivad mustad juuksed, ise sellised pisikesed ja t2iesti valged s2ravad naeratused. nunnu. mudugi ei ole K6IK ilusad. aga need, kes on, need ikka on kah. lapsed jalutavad niisama ringi. kahelapseline perekond mahub mootorratta peale ilusti 2ra. suurem juhi ees, v2iksem kahevahel. 6ues istusime mingis baaris, tuli j2nku. p2ris lontisk6rvadega j2nku hyppas meie juurde, nuusutas ringi ja j2tkas teekonda. j2nkudega olevatki siuke v2rk. koeri on kah natuke. rohkem, kui j2nkusid. koerad on kah omaette, kakat ei ole, haukumist ei ole.

lapsed on siin veel nunnumad kui t2iskasvanud mudugi. vaiksed, rahulikud. muusika baarides on seitsmekymnendad/kaheksakymnendad. ja selle aja kuulsate lugude tantsulisemad versioonid. praegune hotell koos baariga on bangkoki vaeste valgete piirkonnas. sitta kanti lahedaid valgeid ja natuke v2hem valgeid hipisid voorib siin ringi. tatoo salongid, juuksurisalongid, igast kulinate poed... uh, tihedalt on v2rke t2is.

otseloomulikult on siin mcdonaldsid, 6igemini, ma yhte-kahte n2gin. siin on cocacola joogid, siin saab kartulit tellida s88giks...

ok, alo 2rkas, aitab praeguseks. p2rast j2lle vast.

Comments