eile sain kinos k2idud. kino oli kaubamajas. siin tavaline asi. vaatasime filmi "300". palju tapmist, palju paljaid k6hulihaseid. kinokorraldus maksimum mugav. jahe, pehmed toolid, palju ruumi jne. ekraani suurus ei olnud v2ga muljetavaldav. ekraan nagu ekraan ikka.

6htupoole k2isin boys townis korraks. seal yhes baaris oli show. t2itsa lahe oli. ilusti ettevalmistatud ja piisava hulga improvisatsiooniga. ilusad poisid, osavalt ja natu v2hem osavalt naiseks riietunud poisid ja hea muusika. kui gei saab olla? ikka v2ga. erinevalt paljudest teistest tydrukutest, kes kipuvad "selliste" poiste peale nina krimpsutama, leian ma, et geid on nunnud.

kui sa juhtud olema seda sorti inimene, kelle arvates on motikaga s6itvad t6mmud saledad tibid v6i motikaga s6itvad t6mmud poisid seksikad, siis pattaya t2navapilt oleks ilmselt t2itsa meelep2rane sulle. k6ik s6idavad motikaga. motikad on igal pool. suured harleyd ja v2iksed rollerid. igasuguseid. h2sti-h2sti palju. k6riauguni. kes ise ei s6ida, laseb ennast s6idutada. ilma motikata lissalt ei saagi.

j2tsin kogemata yhe geko v2rava vahele. silmitsesin teda murelikult ja pyydsin j2reldusele j6uda, kas ta on ehmunud paigale v6i surnud. j2tsin sinnapaika. hommikuks oli kadunud. kas s88di 2ra v6i k6ndis ise. ei tea. saba j2i maha. j2reldus: kui 2ra s88di, siis saba ei k6lba syya. mitte et teadmisega geko saba ei k6lba syya midagi peale oleks hakata, aga ikkagi. t2na tulid sipelgad ja asusid saba s88ma. sipelgad on h2sti tillukesed, kaugelt vaadates ei n2egi. neile k6lbab k6ik syya. gekod teevad h22lt. see k6lab umbes nagu gek-ko, gek-ko. aga natuke papagoi h22lega. gekod s88vad moskiitosid. mina olen n2inud umbes 10 korda rohkem gekosid kui moskiitosid.

sellest, et taimaal paksuks l2hed saad aru siis, kui l2hed oma motika pidureid kontrollima, ytles mulle alo. eile vist...

puuviljapuudust ei esine. puuvilju myyakse poodides ja t2naval v2ikestes putkades ja ringiliikuvates myygik2rudes. odavalt, palju erinevaid, j22 seest v6etuna ja t2iesti kypselt. ise puhastama-koorima ei pea, see k2ib hinna sisse, puuvili antakse kuubikuteks tehtuna, kilekotis, s88miseks pikad tikud kaasas. siis on veel smuutid. valid puuviljad v2lja, pannakse mikserisse, j22d sekka, k6ik yhtlaseks seguks ja k6rrega topsi. h2sti n2mma.

mudu k6ik hea. t2na oli p2ikest kah, aga kuna ma sain alles 4 paiku v2lja majast ja seitse l2heb juba pimedaks, polekski nagu olnud.

mis raamatutesse puutub, loen praegu seda kivir2hu asja, mida k6ik kiidavad. ongi hea. h2mming on aint selles, et tavaliselt ei l2he midagi nii head massidele peale. v6ibolla saan ma sellest raamatust mingit oma veidrat moodi aru j2lle.

Comments