X-zyte

see on selle 88klubi nimi, kuhu ma eila sattusin. tegelikult n2gi see v2lja nagu yks kuramuse jurakas kontserdisaal. hiigelsuure lavaga, kahe laval toimuvat tegevust kajastava ekraaniga ja k6ik muud v2rgid. show on siin t2htis asi. see on see, et kui kuskil on mingi koht avatud ja tahetakse inimesi sinna meelitada, leiab aset mingi yritus seal. enamasti muusika. laulmine, tantsimine, naljategemine. mingi yle kymne etteaste oli. good copy, nagu selle kohta 8eldakse. korralikult ettevalmistatud tantsukavad, poisid, tydrukud, yks halenaljakas ladyboy, mingi kohalik superstaar. superstaari tunned selle j2rgi 2ra, et ta laulab tai keeles, k6ik laulavad kaasa ja tydrukud kiljuvad. eriti meeldis mulle nende esituses cranberries'e lugu "zombie". kerge hip-hopi maiguga ja s-m kostyymides. tegelt ei olegi m6tet kirjeldada, seda ei suuda ette kujutada, kui pole enne n2inud. tegelikult ei suuda oma silmigi uskuda, kui pole enne midagi sellist n2inud. ma isegi ei teadnud, et poisid oskavad nii teha. ja veel nii palju poisse korraga ja nii palju kordi j2rjest. tantsimisest ma r22gin.

massaaz oli hea. tegemist oli tavalise tai massaaziga, mida pakutakse igal t2naval, mitmes kohas. maksab 150 bahti, kestab kuskil poolteist tundi v6i natu yle selle. hajutamaks m6nede segaduses inimeste eelarvamusi - protseduur ei ole v2himalgi m22ral erootiline. lihased tahavad mudimist, tuleb tytarlaps ja mudib neid. kasutades selleks lisaks oma k2tele ja kyynarnukkidele ka oma p6lvi ja jalgu. nad on selles t2itsa osavad, p2rast on kohe v2rskem tunne.

eilsele 88klubi kylastusele andsid lisav6lu k6rvallaua geipoiste s6branjetsemine. v2he sellest, et nad on hoolitsetud v2limusega ja enamasti ka iseenesest kenad. nad on ka vaimukad, l6busad ja v2idetavalt suht intelligentsed. l2htudes eelarvamusest, et praegu seda v2idet ykski tokio hotelli f2nnidest ei kuule. nad n2gid v2lja pisut selle kuti moodi.

ma lissalt kujutan ette, et v6ib olla inimesi, kellele v6rdlus "nagu geipoisid pattayal" v6ib pisut hinge minna.

apteegist raha tagasi saades ytleb neiu sinna juurde "thank you very big".

raha andmine on kompliment. see ei ole see, et sa ostad midagi ja siis hakkad seda omama. sulle meeldib see, mida ta teeb, ulatad talle raha. v6i ostad talle midagi. n2iteks 88klubis ulatati laval olijatele tihti raha v6i jooke. k6ik v6eti vastu. neil oli seal isegi lavat88taja, kes aitas esinejale antud jooke lava taha tassida, et laulja saaks oma etteastet j2tkata. h2sti ilus vaatepilt on, kuidas nad selle eest t2navad. nii k2ed koos kummardades. wai on see s6na selle liigutuse kohta.

88klubi ei olnud tasuta. 200bahtine pilet. aga aint meestele vist. ma kah ei syvenenud sellesse.

homme on vist mingi saare peale minek.

Comments