The Cranberries - You and Me

sain tasuta külmkapi. see haiseb, on räpane ja hallitab kogu hingest.
tegin oma arvutit korda. nüüd olen ma võimeline maiteamitme värvi asemel nägema umbes viit. ja kõiasjad on nii suured, et ei mahu ära. minu arusaam arvuti korda tegemisest vastab umbes põhimõttele: kui ma sellest midagi kuulnud pole, tähendab seda polegi vaja.

aga kiiremaks läks nagu ikka natuke.

tahtsin lissalt korraks lapsega poodi minna pulgajäätist ostma. aga lõokese toidupoes, mis oli küll pungil õllesõpradest, polnud ainsatki pulgajäätist. otsustasime järgmisesse nurgapealsesse poodi minna. vahepeal tuli raigo kah kaasa. ostsime jäätist, sõime seda trepi peal. helistab sirla, et uru võtit vaja. nuh, ma juba sealkandis, viisin selle talle siis koju kätte. siis küsis agnes, et ega ma süüa ei tahaks teha. käisin poes, tegin söögi, sõin. siis oli juba õhtu. läksime aiviga urgu filmile. tagasi tulla oli külm, sest ma olin riietunud nurgapeale poodiminekuks. aga mitte kõige hullem, sain lõpuks oma ammuostetud ja kauaigatsetud pintsakut kanda, mis urus koos heleroosa sulgedest boaga passis.

pilt tuleb ka. nüüd on mul juba teistsugused juuksed. ja koit joonistab nüüd juba palju paremini. pildistas sirla. mudugi.

Comments

  1. olete niiiiii nummid
    igatseme Teid
    kallid!!!!

    ReplyDelete
  2. Kusjuures Kuu poes müüakse kõige vastikumat pulgajäätist.

    ReplyDelete

Post a Comment