I have to celebrate you baby, I have to praise you like I should

sügavamõttelisi laulusõnu tuleb toppida igasse auku. siis kõik näevad, kui diip ma ikkagi olen.

eile oli nii, et ajasin oma perekondlikud asjaajamised ära ja läksin ivide juurde. tuli kasulikuks osutumise isu. ja nemad saatsid mind madlikesele lasteaeda järele. lasteaia leidsin ilusti üles, isegi õige rühma leidsin. aga siis oli järsku minu ees hästi-hästi palju mulle umbes põlveni ulatuvaid inimesehakatisi, kes kõik vaatasid mulle oma suurte silmadega otsa ja oleksid vist kõik minuga kaasa tulnud. oh, õudust, kuda ma siit madli üles leian. siis trügis selle lastepusa seest üks pisut asjalikum välja ja teatas kõigile, et see on minu koidu mulka. nu vähemalt sellega läks lihtsalt. pärast tuli veel retk koguaeg ära jooksva ja igat oma uitmõtet täide viiva madliga läbi ülerahvastatud linna. huvitav vaheldus lapsele, kelle hobide hulka kuuluvad laua taga vaikselt joonistamine ja asjadeks luba küsimine.

aga maiteagi misma täna teen. ilmselt võiks ju mingi töökoha endale otsida. see ei ole nagu meil oleks siinkandis tööpuudus või midagi. mingit lihtsalt-tööd ikka on. aga ma tahaks võibolla kunagi sellist tööd kah teha, kus ma pisutki oma pead pean pingutama. mitte, et põrandapesemine täiesti mõttelage oleks. aga saad ju aru küll. ma jätkuvalt kipun ennast pisut taiplikuks pidama.

või siis siuke töö, et nagu trenni teeks kogu aeg. saan ennast bikiinivormi kunagiseks või midagi sellist. samas, bikiinivormile aitab kaasa ka mittetöötamine, sest sellega kaasneb mittesöömine. hmm.. see on umbes nagu see mõttekäik, et kui sa sitta kanti rikkaks ennast rabeled, saad lõpuks jalad seina peale visata ja mittemidagi teha ja samas võid sa ka kohe jalad seina peale visata.

teadmis suhkur täna hommikul tegi? ta sai lissalt otsa. lõppes ära. jättes endast maha aind tühja karbi ja magusa-kohvi-isu. maisaaaru. oleks siis vähemalt ette hoiatand või midagi. teeb mis tahab. vastik egoist. kui tagasi tuleb, siis ma võtan ta korralikult ette. nii ikka ei saa. mingi kord peab olema. mida ta õige endast mõtleb. häbematu selline.

Comments