Dipsy

Dipsy (green)

(John Simmit): Male. He has a straight dipstick antenna on his head, hence his name. His favorite item to wear and carry with him is his black and white hat. Dipsy is the most obstinate of the characters, and will sometimes refuse to go along with the other Tubbies' group opinion. His face is also notably darker than the rest of the Teletubbies. (en.wikipedia.org)

Ükskord leidsin kaltsukast musta-valge kirju lehmamustriga kaabu. Mul on selline kõrgelt arenenud huumoritaju ja see tundus tol hetkel hästi vaimukas asi, mida omada. Mulle see mudugi väga hästi pähe ei mahu, aga Koit kannab seda hea meelega. Sest see on Dipsy kaabu.

Eile oli see võrgupidu. See oli lahe. Palju rämstoitu ja erinevaid arvutilembelisi inimesi. Õhtu poole tuli Miki ja tõi mulle jõulupaki. Paki sees oli 1000-tükine Captain Jack Sparrow pusle. Jei. Mingi poole ööni panime seda Aivi juures kokku. Valmis ei saadki, sest päris öö koos une ja värkidega tuli peale. Hästi naljaks oli 50x70 plaadi peal poolikult kokku pandud puslet käes hoides autoga koju sõita.

Nüüd on selline lugu, et ma sikutasin omale viimase moe järgi klahvide asetuse ja olen selle kasutamisel veel iseäranis koba. Seega praegu rohkem ei kirjuta. Viimase moe järgi klahviasetust saab näiteks siit.

Comments