kas puudel on lehed või koer?

Sellega on ju nii, et kui mingi paduammu oled mingid failid kokku pakkind, siis nad ongi seal paki sees? Nad ei lähe seal sees omavahel pahaks ega midagi? Ma olin täpselt see tubli tüdruk, kes jõudis täpselt kõikidesse loengutesse ühes aines. Nüüd ma siis saatsin selle materjale laiali ja akkasin mõtlema... minesatea. Äkki ikka oleks pidand sinna paki sisse vaatama enne ära saatmist.

Aasta vahetus ära. Misseal ikka. Aivide juures olin. Suht rahulik... Osad kutid ei suutnud oma pauku tagasi hoida. Mingi poolest pärastlõunast käisid igal pool raketid vasta taevast. Saand siis ööni ära oodata.

Ahjaa, mul olid need nõud ja nende pesemine. Hea vähemalt, et sitaks külm ei ole.

Pesin nõud ära, otsisin kruvid-ja-värgid, panin kaks köögiriiulit ja ühe arvutivärkide riiuli üles. Rohke rahulolu. Mulle meeldib neid "meestetöid" ise teha. Siis ma tunnen end iseäranis sõltumatuna. Ja iseseisvana. Mul on vist mingi värk sellega.

Nüüd ma hakkan tolmuimejaga hiirekakat koristama. Vastikud väiksed värdjad. Ma ei ütle, et ma prussakaid taga igatsen. Aga selle tähelepaneku tegin küll, et eelmiste kodude elukad olid umbes nii suured, kui praeguste väljaheited.

Mis tobe väljend on hiirvaikselt?

Comments