räpsus



Sellega läheb alati nii. Et ma tulen Räpinasse, emme teeb mingi suure potitäie mingit sööki ja me sööme. Siis näitab Roland mulle kõiki neid lahedaid videosid, mis ta vahepealse aja jooksul avastanud on ja tutvustab uusi mänge, mis ta vahepeal mängima on hakanud. Arvutimänge. Siis tuleb vahepeal võibolla mingit suhtlemist ja natukese aja pärast on kõik majas viibivad inimesed leidnud endale meeldiva helendava ekraani. Kaks telekat ja kolm arvutit nelja monitoriga. Siis ma tavaliselt vaatan vennadega mõnda noortepärast filmi mingi tavalise kanali pealt või üksinda mingit kentsakat filmi etv pealt. Või loen raamatut. Nagu täna. Täna on muidugi Rasmusel arvutikeeld, sest tal on üks (minumeelest) ilgelt lahe joonistamise kodutöö tegemata. Siis ta tuiab õnnetu näoga mööda elamist ja käib aegajalt salaja mingit värvilist-värvilist mängu mängimas. Koit käib ühe juurest teise juurde ja seletab mingeid oma teooriaid. "Kas põdlad muutuvad helikopteliks? Tead, et põhjapõdlad on nii kalvased?"

Ma lõhkusin oma mikrouuni oma tobeda ärritumisega ära. Aga see enam ei loe, sest ma sain uue. Peaaegu samasuguse. Siukse, millel pole segadusseajavalt palju nuppe ja ekraane.

Ma ei saanud kodus pesumasinat teisele korrusele. Läksin üle tee tuletõrjujate juurde ja palusin maja ees lobisevaid mehi appi. Pärast natukest kõhklemist ja liiga paljusid tobedaid nalju tulid nad ja tegid ära. Kohvi ei tahtnud, õllest ei huvitunud. Nüüd on pesumasin seal, kus vesi torudes voolab. Aga mina ei saanud sellele masinale selgeks teha, et võta vesi siit torust ja ära aja seda igale poole põrandale. Pesin pesu Räpinas. Ja sain teada, et mu masinale on tihendit lihtsalt vaja. Ja see ju lihtne, seda saab suvalisest auto sisekummist. Selles mõttes, et mul sisekummid koguaeg vedelevad igalpool ju.

Aga see video on sitaks hea. Geniaalne võibolla isegi.

Comments

  1. tegin täna ka suure poti täie head süüa
    nii head et söö või end seaks
    aga su laps ei söönud suu täitki
    küsib aga saia ;)

    ReplyDelete

Post a Comment