kokandusnõuandla

Kuidas teha süüa nii, nagu Murca seda teeb?

1. kokteil. Pane kannmikserisse odavat vanillijäätist, mahla, piima, moosi ja värke. Aja kõik segi ja vahule. Siis joo. Siin on teatav joppamis-moment kah. Sest keegi ei viitsi kunagi mingeid vahekordi meelde jätta ja ükskord tuleb mahlasem, teinekord jäätisem. Jäätisesem?

2. soe võileib. Selleni jõuab variantide välistamise meetodiga. Mikrouun teeb saia vedelaks, võileivagrill pigistab liiga palju, rösteris tehtud sai jahtub värkide lisamisega ära. Lahendus: pann. Paned kahe saiaviilu vahele juustu, sinki, tomatit, sidrunipipart. Väljapoole määrid võid või midagi. Hästi palju pläkerdamist. Siis puhta-kuiva panni peale ja kaas peale. Pärast keerad ümber kah. Sidrunipipar ja tomat üheskoos on idee, mille ma kuulsin kunagi mingi ürituse ajal Teno köögis. Maimäleta, kes rääkis. Aga hea, et rääkis.

3. ära pese nõusid fairyga. Sest see teeb käenahale paha. Ja väidetavalt ka loomadele selle tootmise ajal ja põhjaveele pärast selle ärakasutamist. Mingi sada vahendit on olemas, mis teevad kah seda "ainult ühest piisast piisab" trikki.

ma hakkan nüüd videotükeldamise kallal nuputama.

Comments