sa kindlasti arvad, et see post on sinust

Bambusruloo. Sitaks ilus. Räpinast tõin ära, neil pold enam vaja. Riputasin ise üles ka ja vaatasin, et nii hirmus ilus sai. Sobib täiega selle rippuva savipoti ja vaasis seisvate karikakarde ja tibatillukese vesipiibuga. Imekaunis. Siis hakkas nagu häirima. Panin tule põlema ja läksin välja vaatama. See paistab läbi. See ei varja midagi. Niipalju siis sellest ideest.

Ma avastasin järjekordse laisa päeva söögi. Mul on midagi makaronide ja kartuli vastu viimasel ajal. Riisist saab kah ära elada. (mingi halb nali hiinlaste kohta) Ostan poest liha. Mitte mingi tavalise toore vaid marineeritud või juba kastmesse tehtud. Karpides müüakse. Mulle jätkub ühest karbist 2-3 korraks. Praen seda lihavärki natuke, viskan pool suvalist külmutatud juurviljasegu sinna hulka ja ongi. Thai Sweet Chilli Sauce'i panen ka. Ilgelt mõnus asi on see. Noh ja siis söön seda kõike riisiga.

Ma kuulsin eksami ajal ühte vist-võib-olla-peaaegu lahedat asja. Täitsa matemaatika kohta. Ma ei saa sulle rääkida. Sa nigunii ei mõistaks mind... Selle asja kohta peaks natuke uurima, aga mina ei ole see inimene, kes oskab Internetist teoreeme leida. Mina oskan igast muid asju Internetist leida.

Arva ära, kas ma peaksin tegelikult praegu eksamiks õppima.

Miil oli sünna. Sünna oli lahe. Palju inimesi ja puha.

Avastasin, et kui näiteks ühte nuppu fotoka peal vajutada, siis saab seal talle öelda, et sepia. Tead, mis siis juhtub? Siis läheb lahedaks. Ma tegin umbes miljon pilti selles režiimis Tormist ja muudest loomadest, kes Räpsus on. Täna Sirla seletas mulle kah natuke, kuidas seda aparaati tegelt veel kasutada saab. Tuleb välja, et sellega saab häid pilte ka teha. Panen mingid näited nagisse kah sellest sepiast.

Kõht on tühi, peaks süüa tegema. Siis veel sööma ja kohvitama. Selleks ajaks on reader kindlasti paar blogi mulle ette söötnud. Siis loen neid. Siis nuputan natuke veel oma blogi template'i kallal. Koostan Winampile veel parema playlisti. Võibolla panen pildid arvutisse, võibolla kukun veel mõnda neist töötlema. Uurin seda videotöötluse asja paarist kohast. Vaatan pilte ilusatest aasia modellidest. Keerutan tooliga.

Mina olengi õppima hakkamise vältimise meister.

Comments

  1. sul veab, kui sa esimesel korrusel ei ela...mina elan ja mul on ka bambusruloo ja see paistab läbi ka...ilgelt ebamugav

    ReplyDelete
  2. Ma elan esimesel korrusel. Mu maja ees on parkla ja üks teine maja. Üks teine päris paljude minu poole suunatud akendega maja.

    ReplyDelete

Post a Comment