see lingiasi

Ma tegin nüüd neid linke juurde. Olgem ausad, enne polnud üldse hea. Nüüd on.

Alguses oli nii, et mul olid kõik mu hommikuse blogiringkäigu lingid Firefoxi bookmarkidesse pandud. Ja kui ma midagi uut leidsin, siis kas lisasin sinna või mõtsin, et ma ei viitsi nii palju klikkida igahommik. Ja sinna kippus scrollbar juurde tekkima, kui neid palju sai. Aga nüüd, kus mina ja Google Reader oleme ilged semud ja tema vaatab minu eest, kas midagi uut on või pole, sigineb neid bloge järjest juurde. Peaaegu kõik need paningi. Seal on nüüd inimesi, kes ongi Minu Inimesed. Niimoodi hingelähedased ja puha. Siis on seal tegelasi, keda ma olen mõned piisavalt muljet avaldanud korrad lähemalt näinud. Neid, keda kunagi pole kohanud ja selliseid, keda ilmselt kunagi ilmselt ei kohtagi.

Kas sina näiteks oskad mulle praegu peast Lipschitzi tingimuse öelda? Või Cantori teoreemi üksteisesse sisestatud lõikudest? Nuvot. Ära siis.. ära siis ütle.

Läksin suvise Peterburgi mineku pärast oma tervist kindlustama. Reisibüroo neiu tegi mulle selgeks, et ma jään juba Tartust minema hakates bussist maha ja kui ei jää, siis liiklusõnnetus enne piiri ületamist kindlasti. Siis ma lõpuks andsingi talle 50 krooni rohkem. Sai, mis tahtis. Tegi veel oma taktituse pihta nalja kah. Ja trükkis ainult nimetissõrmi kasutades.

Suvel lähen ma Peterburgi, sest terve kari liiga tarkasid keskkonnafüüsikuid arvavad millegipärast, et ma oskan programmeerida.

Vanasti oli nii, et vanaema oli Valel Hetkel Ilmaasjata Helistajate edetabelis esikohal. Seoses mu suhteteemaga on seal edetabelis väikseid muudatusi tekkinud.

Comments