em... jah

Never allow a conversation with a woman to go on longer than you are able to have sex with her. Keep a stopwatch by the phone; Hang up if necessary.

Toores õunamahl. Hirmus hea. Muidu on õunamahl üks nendest asjadest, mida selles kliimavöötmes lissalt peab aegajalt tarbima. Kuskil ikka kokku puutud. Aga toores õunamahl on see, mida saab korra aastas ainult mingite eriti kavalate kokkusattumuste tagajärjel. Seda jätkub hästi väheseks, sest see on nii hea. Päris õunte maitsega. Noh ja miks nad seda tavaliselt tooreks ei jäta, ta läheb hästi kippelt pahaks.

Passimispäev ei ole andnud soovitud rahuldust. See on üks selline hobi mul. Soovitud rahulduse mittesaamine. Mõtlen, et see ongi just see, mida ma nüüd vajan ja kui saanud olen, siis asun rahulolematu olema. Või siis on see tunne praegu sellest, et kohvi ei ole. Sest mul on kohvivaba päev ka muuhulgas. Tegelt mul kohvi on. See on köögis. Paki sees, pakil on näpits peal, pakk on karbis, karp riiulis. Ma lissalt pole seda täna joonud. Filmi vaatasin. In Bruges oli filmi nimi. Üks kutt, kelle jutule Tõnn kunagi viitas, arvas sellest filmist hästi. Ma siis vaatasin – oligi hea. Naljakas ja puha. Ivi olnud sünna puhul sai ka veini ja muudki tarvitatud. Rikkusin natuke oma eksperimentaalset kartulivaba dieeti. Põhiliselt selle pärast, et kõht oli sitaks tühi. Mitte nii palju selle pärast, et Agnes ja Ivi mind mu kartulivaenulikkuse eest nagu riigireeturit ründama kippusid. Naljakas. Ühe argument oli midagi mu rahvusega seotud, teise oma midagi vitamiinidega. Lõpuks sai otsustavaks ikkagi see, et ma olin päevotsa maganud ja pold midagi söönud ja midagi muud pold.

Ma lähen teki alla ära. (pikk haigutus) Gaiman tuleb kaasa. Sest… teadagi. Võibolla peaks villase ja muu kahtlase pesu kah pesema panema. Võibolla peaks natuke tuba koristama. Või natuke mingit projekti kirjeldust kirjutama. Äkki peaks veitsa seda artikli asja vaatama. Mingi pisike geomeetriaülesanne võiks kah ideeliselt kõne alla tulla. Analüüs mitte. Geomeetria küll. Eeh, mul tuleb uni peale sellest mõeldes. Tahaks vanni minna. See on küll natuke pahasti, et ma elan paneelmajas ja vanni mul ikka ei ole. Keegi juba kusagil mainis, et vann justkui teeb heaks paneelmaja halbuse. Kuigi mina ei ole väga paneelmaja vaenulik. Vann teeks tõepoolest midagi heaks.

Nää, ma panen anekdooti kah. Siis ei tundu, nagu ma oleksin terve postituse aint hädaldanud. Ahjaa... see esimene lause on mingist tohutupikast nimekirjast. Sellel pold pealkirja. Aga paistis, et see juhendas mehi mehed olema. Pärast paari lehekülge läks naljakas lõpuks. See järgnev on... hm.. mingil teisel moel naljakas.


Siil läheb poodi ja palub hapukoort. Müüja küsib: "Kas kinnist või lahtist?"
Siil võtab lahtist, sest see on odavam. Siis aga äkki viskab hapukoore suure karjatusega vastu seina laiali. Müüja jääb siili imestunud näoga vaatama. Pärast toibumist küsib ta siililt: "Miks sa, siilike,
küll niimoodi tegid?"
Siil vaatab ripsmekesi pligutades müüjale otsa ja vastab: "Sellised me, siilid, olemegi - saladuslikud ja salapärased."

Comments