naljakas

Koit ja Madli mängivad teises toas. Madli ilmub sealt, kandes särgi sees kõhupeal mingit pehmet mänguasja, ise on endaga hästi rahul. Kui Ivi küsib, kuidas see talle kõhtu sai, vastab Madli: Koit pani.

Akrobaatika trenn sai läbi ja peaaegu kõik lapsed olid juba ära läinud. Mingid teismelised ootasid juba oma poksitrenni. Ainult üks laps oli veel sehkendamas. Umbes 5-aastane poiss, kelle emal oli hästi kiire ja laps polnud üldse huvitatud enda riidesse panemisest. Muudkui lollitas ja ei lubanud ennast aidata. Lõpuks sai emal kõrini: ma panen su balletti ja kogu moos!


Põmst, tuleb välja, et ma pean lissalt veel parem lähend superinimesele olema ja kõik laabubki. Nii lihtne ongi. Ja ma teadsin seda juba ise kah.

Lastepsühholoog oli peaaegu sama tark kui mina ja mina ei ole väga tark. Kas me saame selle põhjal midagi järeldada selle kohta, kui tark on psühholoog? Tegelt mitte. Ma siin niisama mölisen. Ma üldiselt arvan inimestest hästi. Kuigi ma üldiselt inimesi ei salli.

Mis mul veel tänase päeva to-do-listis on?
* Spagetid muna, kohvikoore ja parmesani juustuga. Teha. süüa. Sööta.
* Mudeli arvutused. Üle vaadata. Gradsile sööta. Tulemust hinnata.
* Mõõdu ülesanded. Vaadata. Proovida lahendada. Ahastused sõnastada ja kirja panna.
* Juuste kohta otsus langetada. Pesta? Patsi panna? Sinnapaika jätta?
* Koidu õuepüksid. Pessu panna. Pesust võtta. Kuivama panna.
* Toa sassisus. Teha mingit potjomkinit, sest ei viitsi või teha liiga põhjalikult, sest õppida ei viitsi?
* Lapse uneaeg. Hambapesu. Tuduriided. Unejutt. Kokkulepped homse päevaplaani suhtes.
* Urublogi postitus. Välja mõelda. Kirja panna. Postitada.
* Ringide uued ajad. Üle täpsustada. Kirja panna. Kuskile saata.

Maitea, millal ma Margitile ahjuõunu valmistan. Äkki mahub kuidagi homsesse. Sest nad on nigunii soojana paremad. Ahjuõunu mõtlen siin. Margitid on... noh.. maitea... Ilmselt ka soojana paremad, aga see pole praegu oluline.

Kusjuures, kell on praegu 10 õhtul ja ma olen oma todo listi täitmisel esimese punkti alguses. Matean-matean, see une teema ja asjad. Kui ma saaksin nii palju magada, kui mul torust tuleb, magaksin ma igast ööpäevast rohkem kui poole maha. Mul on lissalt nii hea uni. Ma magaksin rohkem kui poole oma noorusest maha. Oma elust, kujutadsaette. Parem mitte.


Ma peaks selle kolmanda või maitemitmenda mõõtme kohta mu elus ka vist midagi ütlema. Ma siis ütlen. See on hea. Sai usuks, kui ma ütleks, täpselt kui. Siis mai ütlegi.



õigesti arvasid need, kes arvasid, et selle posti üks mõte on kindlustada minu 'oh-kui-tubli' mainet mõnede päris mitmete silmis. mained on lahedad. mulle meeldib.

Comments

Post a Comment