every animal is sad...


Ma veedan päevad koju lukustatult õppides. Algebra konspekti mõttega ümber kirjutades ja sinna sisse õigeid ja mõnikord kahtlaseid tõestusi kirjutades. Kahtlased varustan küsimärgiga. Tunnetuspsühhi miljoni slaidiga tutvudes ja sealseid keerulisi sõnu maha lugedes ja nende päritolu üle juureldes. Endogeensed opiaadid. Eile kirjutasin seda tohutud konfliktihuinjaad kah poole ööni. Või oli see üleeile. Vahepeal teen süüa või kohvi. Vahepeal enterteinin mõnda üksikut valitud külalist. Panen asju tõmbama kah. See on see, mida peab tegema, kui sess on. "...browse through your fonts, then download more fonts, then download pornography." Õhtuti lähen magama ja mõtlen kooliasjade peale. Ja ikkagi näen ma juba teist ööd unes, kuidas ma unustan ühe väikese poisi kuskile maha ja ei leia teda üles. Aga need ei ole sellised õudusunenäod nutmise, enesevihkamise ja ahastamisega. Need on sellised seiklusrohked päiksepaistelised ja värvilised. Ma leidsin mõlemal korral selle lapse üles ja temaga oli kõik korras. Aga ikkagi. Sariunenäod on kahtlane.

Emme ütles, et ma olen alati selline emalik olnud.

Jess. Ma leidsin selle video üles. Nii rahulolev.
Ei, kliki ikka sinna. Seal on see jutt. Siis sa teinekord saad aru, kui ma midagi arusaamatut ütlen. Võinoh, suureneb tõenäosus, et sa saad.

Peaks ennast rohkem nüpeldama. Hommikul varem ennast üles ajama ja inimesi jalaga eemale ajama ja msnis ennast busy peale lülitama.

Ma avastasin selle blogi ja siis mul tuli siuke Austaalia isu. Mudugi pole ma seal kunagi käinud, aga nagu ma aru saan, on see paradiis. Seal on soe. Seal on ingliskeelsed inimesed. Seal on mingi looduse armastamine ja värk moes. Seal on armsad majad ja selline armas olemine. Aint see krokodillide asi on natuke jube. Ja farmis töötamiseks olen ma ilmselt liiga nõrk ja pirtsakas. Lissalt mu kahtlus, et ma olen valesse kliimasse sündinud, hakkab üha süvenema. Kuigi siin on muus osas tore. See talve asi ikka mulle ei sobi. Vähe ebamugav on. Mudugi ma kannatan ära ja mõni kord on isegi üleni tore, kui lumi on. Või kui õhk eriti mõnusalt külm ja värske on. Agajah. Miniseelikud kopitavad kapipõhjas ja lahtiste kingakeste ilma on kah nii harva.

Comments