põhhh-ildimaterjali

Armukadedad augud. Üks tuleb enne teise taha panemist välja võtta. Tähendab. Sain fotoka ja arvuti suhtlema. Jei. Rõõmsate piltide tuju ei ole, sest miski on roninud mu mandlitesse ja seal valutama kukkunud. Paha. Mis inimene hakkab väsinu ja tüdinuna ennast pildistama? Ee... mina siis. Jamh... Peegli ees ja puha.
Sepia on üleni õige mood praegu millegipärast.
Mina näiteks arvan, et mu soeng on üleni seksikas ja üldse on kogu see oma soo prototüübile vastamine on nõrk ja igav. Natuke poisilikke naisi ja natuke naiselikke poisse mulle, palun.
Mainekujundus läbi keskkonna. Et siis. Pildile on kaunisti paigutatud ka raamaturiiul, et targem mulje tekiks. Spocki lapsemanuaal on näiteks üleni tark. Ja veel mingi mitu asja, mis ma pärast vaatsin, et jäi peale.

Mm... kõik. Vaata ja imesta.











ja vanaisa ja ristiemaga käisid külas

Comments

  1. Lahedad pildid.

    Siukesed kurvameelsed muidugi, aga ju siis see ongi taotluslik.

    Millegipärast meenus see, kui yks mu sõber esimest korda Tai maale sattus. Istub teine mingis Bangkoki baaris, vahib ringi, ryypab õllekest. Ja siis tuleb tema juurde kohalik tibi:

    "What are you thinking? - One beer, two beer? - Why?"

    Rohkem ei olnud vaja.

    Aasta või paar hiljem läksime ja yritasime sedasama kohta, sedasama baari sealsamas yles leida. Lõpuks leidsimegi. Baar oli omanikku vahetanud ilmselt, sest oli suletud, remont käis, aga saime siiski sisse vaadata ja ära tunda. Jah, tundsime ära. Oli jah seesama koht.

    Me olime nagu palverändurid. Me olime tulnud kummardama ja oma austust osutama sellele kohale, kus keegi oli kunagi valgustuse saanud.

    Kas on veel vaja seletada?

    Boddhisattva on see, kes võiks minna vabanemisse, nirvaanasse, nagu Buddha, aga ta jääb ja synnib yha uuesti siiski siia maailma, et aidata kõigil inimestel sinna jõuda.

    Sa võid kohtuda Boddhisattvaga oma elu kõige ootamatutel hetkedel. Võibolla just siis, kui Sa seda kõige vähem ootad või võimalikuks pead. Ja see jumalik olend võib Sulle ilmuda mistahes kujul. Mehena, naisena, sõdurina, litsina.

    Aga Sa saad aru. Ja Sinu elus muutub midagi.

    Ja Sa tuled tagasi.

    ReplyDelete
  2. Piisavalt range ja otsustav. Aga seda oligi arvata.

    ReplyDelete
  3. Anonymous07:51

    ja see kolmas külaline oli tähtsusetu!?

    ReplyDelete
  4. Selle kolmandaga on harjutud juba :D

    ReplyDelete

Post a Comment