Dreaming of a bigger penis?


Ma nägin unes, et ma olin üks Spice Girlsi liige. Täpselt ei teagi milline, võibolla lihtsalt mina ise, igatahes ma märkasin, et Emmal, kes minu kõrval tantsis, oli selline pehme üle püksiääre tungiv ja särgikesega kinni kaetud kõht, nagu tüdrukutel ikka. Ja et ma ei osanud tantsuliigutusi ja kõik laulud olid võõrad. Mingi imelik. Ärgates kummitas mul mingi täitsa uus viisijupp. Nüüd mõtlen, kas panna kirja ja pidada ennast hirmus tähtsaks ja teenida sellega miljoneid. ”See tuli mulle unes, hämmastav.” Või lasta olla. Kuidas inimesed uusi viisijuppe avastavad? Kas need tulevad neile unes? Sest tegelt ei saa ju. Unes ei saa uusi asju tulla.

Vahepeal ikka mõtlen, et võib-olla peaks natuke korralikumalt kirjutama. Vähem räpast internetislängi ja rohkem grammatikat.

Eile tuli mulle poe parklas vastu terve kari diplomeeritud ja veel diplomeerimata matemaatikuid. Lastakse ka igast metslasi linna peale lahti. Lobisesime veits ja üks tuleb mulle vist täna küllagi. Ma teen vahvleid.

Oh jess, ma sain endale Blakcyt. See oli kunagi mingi bänd. Bande. Neil oli kunagi umbes üks album ja siis -puff!- kadunud. Tükk aega otsisin taga, et kellelt saaks. See hääl on pärisäge ikka. Ma vahel mõtlen, kui paljud ingliskeelsed laulud mulle tobedate sõnadega tunduksid, kui ingliskeel oleks mu esimene keel. Sest liiga paljud eestikeelsed laulud kõlavad nii tobedad. Terved read ja salmid riimitäidet või mingeid nõrku klišeesid aint. Blackyl ka kohati. Kui otsima hakata. Aga ma suudan sellest üle olla. Aga mõtle, kui lahedad need laulud oleksid sama instrumentaali ja häälega ja näiteks jaapani keeles. Mitte muffigi ei saaks aru, aga sitaks lahedalt kõlaks. Kes teab mõnda Blacky jaapaniversiooni, võib mulle soovitada. Sest teatavasti on igale bändile umbes igas riigis mingi analoog. Ma olen näiteks kuulnud Poola Tanel Padarit ja umbes Leedu Vanilla Ninjat ja veel mingeid. Suht lahe.

Eile nägin unes kartuliputru viineri-hapukoorekastme ja rohelise sibulaga. Ärgates tegin õuna-pannkooke. Nii läheb lihtsalt.
- Mida see küll tähendab, näen juba mitmendat ööd unes kartuleid?
- See võib tähendada kahte asja: kas lähed kevadel mulda või sügisel kasti.
Õunapannkooke tehes mõtlesin, et mis värk on inimestel kaneeliga. Sest osa inimesi, kaneelist kuuldes, kohe pistavad karjuma ja jooksevad kätega vehkides teises suunas. Mitte et ”kaneel on imerohi ja seda peab igale poole”, aga kamm oon, õunapannkookidesse lissalt käib. Ja siis ma mõtlesin, et üldse on terve kari söödavaid asju, mille peale inimesed karjuma pistavad. Ja mina ei pista. Kuigi kunagi võibolla olen pistnud. Aga ma, nagu, khmm, kasvasin sellest välja. (Ma olen mingi imeliku soone peal tänahommikul.) Näiteks siukeste asjadega on mõnikord inimestel karju-ja-jookse-minema värk:
• kaneel
• oliivid
• sinihallitusjuust
• keedetud porgand
• pooltoores (või 1/3 toores) praemuna
• tšillipipar
• sojakaste, sojapiim, sojamisiganes
• ananass (nagu wtf ananass on nii hea ju)
• seened
• liha


Cool. Sinine vagun vene keeles Liisi Koiksoni esituses. Hull värk.



Comments

  1. Heh, saab kyll unes uusi asju tulla, nii et vähe ei ole! - Paljud avastused ja leiutised on unes syndinud, paljud luuletused, maalid ning loomulikult ka heliteosed. Ma siin näen kogu aeg siukesi unenägusid, et ullumaja. Keegi ei usukski, kui räägiksin.

    Laulude sõnadega on aga tõesti kehvasti. Parem kui ei teaks neid. Parem on lihtsalt kuulata ilma aru saamata.

    Siin on yks gogo baar suure ekraani peal olevate muuskiavideotega. Päris hea valik neil. Ainuke viga on see, et paljudel videotel on sõnad kah all. WTF! Eluaeg olen neid laule kuulanud mõnuga, aga nyyd, rsk, pean sõnu kah veel nägema! Milleks kyll?

    Ehk, tsiteerides Alot: "Kes siis laulude sõnu kuulab!"

    Mingil ajal pettusin sygavalt Pink Floydis, kui sain ka nende sõnu lugeda.

    Aga kaneel on väk-väkk, vähemalt minul, alates sellest, kui mu ema sellega oma kypsetistes liialdama hakkas.

    ReplyDelete
  2. Anna need küik komponendid, sega kokku ja ma pistan nahka :D

    ReplyDelete

Post a Comment