Alasti pildid Jürgen Veberist

Kui te soovite näha alasti pilte Jürgen Veberist, siis siit te neid ei leia. Selles blogis pole üldse alasti pilte Eesti kuulsustest, isegi mitte paljast Jürgen Veberist. Ka alasti Ines Karu pole selle blogi teema. Kes soovib Jürgen Veberit alasti näha, peab kohe kindlasti mõne teise lehekülje peale minema.



Tegelt on mul roppu moodi kiire praegu, sest ööpäev on lühem kui otseselt mugav oleks ja tööd ja tegemist on päris mitu. Ja siin olen ma hetkel aint selleks, et mõndadele ennast meelde tuletada ja selleks, et oma loetavust labaste võtetega tõsta. Või tõestada, et inimesed ei oska guugeldada. Või et tõestada, et inimesed on ühed räpased kiimakotid ikka küll. Või siis lissalt katsetada, kas sellised asjad tegelt ka töötavad. Ma pärast koostan aruande statcounteri põhjal.
... mis tuletab mulle meelde, et mul on praktikaaruanne ikka veel tegemata.


Ma olen pervomagnet. Tõmban ligi inimesi, kes on veits perverssed. Või niisugused natuke omapärase arusaamaga heast maitsest ja sündsusest. Vähemalt sõnades. Vähemalt msnis.
Ma olen saikomagnet. Mul on ja muudkui tekib juurde sõpru-tuttavaid, kellel on midagi veits viga ja nad on keerulised ja huvitavad ja sügavad ja puntras. Nii ilus.
Tropimagnetid on kõik tüdrukud, kui nad oma nina öökluppi topivad. Selles pole midagi erilist.


sina kartsid suuri puid
ja ma sind puudutada



Peaks LaTeXi uuesti ära õppima.

Comments