go on, get your math out

Täpselt milline nolifer ma olen?
• Tegin omale playraysse kasutaja. Koos tõetruult kujundatud characteriga. Nüüd on aint online piljard vaja selgeks õppida.
• Ma tean, kust saab vaimukaid sloganeid –
siit
• Ma tean, kust saab noid naljakaid paikapanijaid –
siit
• Ma olen oma readerisse lisanud sellised asjad nagu
comixed, awkwardbones.com ja hawtness- the women of wtf
• Ma loen lisaks xkcd-le veel mõnda koomiksit:
explosm, mr wiggles, john & john, married to the sea, wulffmorgenthaler

Tegelikult on mul terve kari väheke arukamaid ajaraiskajaid ka leitud, aga nendest me täna ei räägi. Täna me ei ole arukad.


Tahaks lihtsalt meeletult juuuua
Rohelist teed
Ja tahaks lissalt täiega panna
Pea padjale

Ja mismõttes teile ei meeldind see top ten trivia. Minu meelest oli see sitaks naljakas. Ma küll naersin.

Kass magab wifiruuteri peal. Ma lähen korraks kööki teed tegema, tulen tagasi ja näen:



Mingid veidrad tädid vahepeal ütlevad, et kui sul osutub olema laps, kes räägib elust pärast surma ja enne sündi ja kes mõnikord ulmelisi asju teeb ja hullu tark ja spetsiaalne on, siis ei tohi sa mitte mingil juhul lubada sel lapsel arvutit kasutada või telekat vaadata, sest mudu ta läheb ära kurjaks ja minesatea. Ja see kõlab tegelikult täitsa ühe sellise teooriana, mida ma oleksin võibolla valmis uskuma. Aga seda kõike kõrvale jättes... Kuhu saata oma laps internetis?
cbeebies. Kõige esimene asi üldse. Kõik algab nendest neetud telepussudest, aga läheb nii palju edasi. BBC'l on täiesti kohutavalt palju lastesaate tegelasi ja nende juures saab palju erinevaid põnevaid asju teha. Asju, mis sisaldavad äraarvamist, nuputamist, avastamist, isetegemist, kuulamist ja tähele panemist. Ja kui kedagi peaks kottima – ei sisalda tulistamist, lõhkumist, roppe sõnu, reklaami (erinevalt jänkujussist), allalaadimisvõimalusi või linke pahadele kohtadele. Ja ilus britipärane ingliskeel tuleb nii mis ludiseb. Krudiseb.
Origami-club. Üleni nummikas voltima õpetav lehekülg. Valid asja välja, vaatad õpetust, vaatad vastavat animatsiooni ja muudkui voldid pakkide kaupa ruudukujulist märkmepaberit karbikesteks ja linnupoegadeks.
• Youtube. Kuigi seal on suht kerge jõuda mingite suht fucked-up videoteni mingitest kaisukarudest vahekorda imiteerimas. See pole nagu laps oleks arvuti taga täiesti arulage ja täiesti ilma vanemate suunamiseta. Valid ise sobiva playlisti välja ja paned mängima. Midagi valesti läheb, siis korrigeerid. Laps ka ei taha lollusi vaadata, ega ta loll ei ole. Mingeid keeleõppe videosid vaatab vahepeal, loodusvideosid, lastefilmide trailereid ja aktsioon-figuuride reviewsid ka.

Mul on homme Triinuga deit, sest ma lissalt olen nii lahe.

Comments

  1. Kas sa teadsid, et origami abil on võimalik lahendada kuubi duplikatsiooni ja nurga trisektsiooni probleeme? (sirkli ja joonlaua abil näiteks ei ole)

    ReplyDelete

Post a Comment