there aint nothing wrong with this blog


To Do List on paigutatud kohele märkmepaberile. Tegemist on nende eriti kiirete asjadega, mis tuleb enne novembri lõppu ära teha. Täna on 26. juba.
Puhtalt ainult kooliteemaline list koosneb üheksast punktist. Kolm neist sisaldavad refereerivat tööd teadusartiklitega (võõrkeelsed). Kolm on loomeülesanded, peab midagi ise valmis tegema omaenda väikeste tippivate näppudega. Ühe asja tähtaeg oli juba eelmisel nädalal. Selle nädala lõpus lisandub ülesandeid.
Mai saa midagi edasi lükata või kuidagi nihverdada, sest tähtajad on seotud igasuguste reaalsete käegakatsutavate värkide toimumisega ja on seatud sõltuvusse mitmest teisest asjast peale minu ja mu hinded.
Teise märkmepaberi peal on mitte-kooli asjad. Neid on kuus. Nelja tähtaeg oli juba igi-igi ammu enne meie ajaarvamist ja nendega on juba ammu nii roppu moodi kiire ja hukatuslikke tagajärgedeni viiv, et ma parem isegi ei mõtle selle peale.

Todolistide koostamine on minu kõige lemmikum prokrastineerimise meetod. Peale blogimise, ma mõtlen.

Joe Cockeril on nii seks hääl. Selle häälega saab laulda ainult südamevalust ja võrgutamisest ja ainult kirglikult. Selle häälega ei saa laulda sõpradega hängimisest ega igapäevasest pahnast ega niisama-asjadest. Unchain my heart cause you don’t love me no more.

Olgu, vidjo kah



Ma siin nuputasin, et miks inimesed lähevad aastapäeva ballile.
Esimene mõte: sest nad on üleni ülikoolitruud väiksed nugised, kes kannavad teklit ja kuuluvad korporatsiooni ja on tuutorid ja mängivad rebastega ja korraldavad jõulupidusid. Sellised. Ja ballile mitte minna on suht tundmatu konstruktsioon nende jaoks. Nii lissalt käib. Ikka ju ballile ka.
Teine mõte: sest mingid piffid hullult tahavad ennast ilusaks teha. Laenatud kleidi koos kitsaste kingadega endale külge panna ja juuksed hästi keerulisse krunni nõeluda. Sest nii ilus, oh... Suht usutav teooria, minuteada on isegi mingeid noori enamvähem terve mõistusega naisi, kes tahavad abielluda, sest siis saab valget kohevat kleiti kanda. Abielluda. Et saaks valget kohevat kleiti kanda.
Kolmas mõte: nii neetult romantiline, et sure maha. Seondub selle teise mõttega. Mingid leiavad juba 17-aastaselt oma elu armastuse ja sis nad tahvadki koguaeg printsi ja printsessi mängida ja mis on veel nummim kui ball. Või siis mingitele deitijatele siuke mõnus vaheldus pitsa-piljard deitidele ja kasuaalsetele filmikatele kellegi pool. (kasuaalne on ju sõna? tuleb ingliskeelsest sõnast casual. oh, jess. ÕS arvab ka nii.)
Neljas mõte: ballil toimub mingi hullult lahe asi ja täiesti sõnuseletamatu müstika. Mina sellest ei tea, sest ma pole ballil käinud. Aga kõik, kes käivad, need teavad ja selle pärast nad muudkui lähevad tagasi.
Siis lõpuks ma kellelegi kaebasin oma hämmingut sellega seoses ja mis tuleb välja? Ballil käiakse tantsimas. Kusagil mujal ei saa niimoodi tantsida. Suht arukas põhjus tegelikult ju. Mul on mingi keeruliste asjade pea otsas. Ma mõtlen aint keeruliselt. Ilmseid tõestusi ei ole olemas.

Kuigi... kes keelab ööklubis või genklubis või püssikas peotantsu tantsida? Kes keelab üldse suvalises kohas vabalt valitud stiilis tantsida?
Jajah, ega ma ise ka zavos otseselt disko-tantsi ei tee, niiet mingid piirangud ikkagi on.

Ma mõtlesin pikalt ja pärast uuesti selle peale ja siis Mialee kirjutas just sellest ja sis ma mõtlesin veel ja nüüd ma kopin kõigepealt selle, mis Mialee kirjutas:

Mõtlesin eile bussiga linna sõites, et neid inimesi, kes seksi tahavad on nii ääretult palju. Neid on palju ka minu tutvusringkonnas ja kas nüüd just üllatuslikult, on neist pea pooled, kui mitte rohkem, naised.
[…]
Igaljuhul istusin bussis ja mõtlesin, et pole sugugi nii lihtne leida kahte inimest, kes oleksid nõus teineteisega seksima. Eks ikka ole esmamäärav visuaalne effekt – nii meestele kui ka naistele. Ei tahaks ju ometi kellegi ebaesteetilisega magada, sest kuigi me teadlikult sellele ei mõtle, mõtleme siiski alateadlikult järglastele ja me ju ei taha, et meie järglased oleksid nõrgad. Seejärel mängib loomulikult suurt rolli keemia kui selline, mida tegelikkuses annab teeselda.

Nüüd ma unustan ära, mida ma selle kohta öelda tahtsin. Nojah. "pole sugugi nii lihtne leida kahte inimest, kes oleksid nõus teineteisega seksima"
so true so true


Nägin täna Margust esmakursuslastega rääkimas, mõtsin veits möliseda ja läksin juurde ja küsisin: noh, kasvatad lapsi, jah? Selgus, et kasvatab jah. Neil pidavat mingid humoorikad probleemid distsipliiniga olema. Sis ma mölisesin nendega. Sis nad mölisesid suht nõrgalt vähehumoorikalt vastu ja mul oli jälle tunne, nagu ma oleks laagris ja minu rühmas on kümme kümneaastast tatti lapsukest. Sis ma andsin alla.
Jeah. Minust saab suurepärane õpetaja, ma tean.

Ja tegelt oli täna jälle sitaks lahe koolipäev. Kuigi esimeses loengus ma veits takerdusin tahvli peale tõestust tehes ja seminaris oli veits ulme tarka panna, kui kõik seadused on läbi lugemata. Koolist tulles oli ikkagi üleni inspireeritud tunne. Esiteks mudugi see mees, kes tegi täiesti hullu asja. Ta omas tervet auditooriumit. Rääkides täiesti igavat juttu täiesti ilma eriliste naljade või paistvate trikkideta. Aga kõik olid hiirvaikselt, keegi ei nihelenud või lobisenud. Pinge oli üleval, kõik olid üleni haardes. Ma pidin endale aeg-ajalt meelde tuletama, et ma hinge kinni ei hoiaks. Täiesti hull. Kuidas seda tehakse, ma tahan ka nii teha. Küsisin talt ka, ta ütles ka. Ma pean veits mõtlema selle üle, mida ta ütles.
Ja pärast oli meil teine loeng, kus mul õnnestus veits äksi täis minna. Õppejõud rääkis teadusartiklist, mis kirjeldas ühte uurimust, kus vaadeldi mingite riikide õppekirjandust ja nende riikide majanduse arengut ja avastati mõningane korrelatsioon. Ja tead, mis ta tegi? Ta järeldas sellest ühesuunalise põhjusliku seose. Ütles, et õppekirjandus mõjutab niimoodi riigi majandust. Ei arutlenud, ei kaalutlenud, ei teinud nalja. Järeldas. Ütles meile, mida see tähendama peab. Kes nii teeb? Kes niisugust asja vaikides kuulab? Sellest inspireerituna – loetelu.

Asjad, mis koolis saavad juhtuda ja mind üleni äksi täis ajavad.
1. Kui õppejõud teeb auditooriumi ees vea. Ma ei käi pööraselt vigu otsides ringi, kui ma viga näen laita ja ka laita kavatsen, pean ma ikka neetult kindel olema, et see on viga ja et see on oluline ära märkida.
2. Kui tudeng teeb ettekannet ja ta ei tea, millest ta räägib. Näiteks loeb paberi või slaidi pealt maha ja ei saa aru, mis nende sõnade taga on või mis sõnad need üldse on. Või mida ta öelda tahab. Või siis loeb peast maha mingit umbluud. Ma kohe arrmastan selliseid ettekandeid, siis ma alati esitan üleni kiuslikke küsimusi ja võtan neid täiega vahele.

Tegelt oli neid veel. Pärast tuleb meelde.



äks <20: äksi, .äksi> märul (action ingl). Telekanal näitab ainult äksi ja seksi. Äksi+film, +stseen

Päris hea. Äks ja seks.

Comments

  1. Anonymous04:43

    Loe kogu blogi, paris hea

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:23

    [B]NZBsRus.com[/B]
    No More Sluggish Downloads With NZB Files You Can Swiftly Search High Quality Movies, Games, MP3 Albums, Applications & Download Them @ Electric Speeds

    [URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]

    ReplyDelete

Post a Comment