When your inner child is a teenager

Mul on meelekoha juures suur lillakas pealt marraskil sinikas. Kuna selle saamisloos pole isegi natukene midagi põnevat või uhket, ütlesin koolis kõigile selle kohta, et mees peksab mind. Nad üldiselt ei uskunud. Asi võis muidugi olla mu taltsutamatus muiges, kui ma seda ütsin. Mul on vahel probleeme tõsiseks jäämisega.

Igatahes, sinikas on alustanud oma teekonda mu silma peale valgumisel. Ma olen ekstra võluv viimasel ajal. Abjuusitud narkomaani välimus müüb.

Mõnikord ei saa ma täpselt aru, kas inimene ongi nii loll või ta üritab lissalt mingeid alternatiivseid seisukohti niimoodi provokatiivselt esitades vestlusse pinget ja põnevust tuua.

Igatahes, mul on need arvuteooria ülesanded, mis on nii faking rasked ja mulle pähemahtumatud, et ma tahaksin hoopis šokolaaditorti süüa, blogida ja kassi silitada. Kööki koristada, magada ja niisama. Ärevus seoses tajuga, et ma ei pruugi õnnestuda soovitud määral.



Tume šokolaad kirssidega.

Peaks üritama välja selgitada, kas ja millises mustris vahelduvad mul päevameeleolud seoses oma välimusega. Sest näiteks täna olen ma viimane kaltsakas. Mul on küll puhtad riided ja need suht sobivad - hall ja helesinine, ajee. Aga mul pole ehteid, meiki, pea on must ja mul on pohhui. Mõni teine päev olen ma neetud printsuss. Kulinad küljes, silmad peas ja suht edev kokkuvõttes. Maitea, millest see sõltub, ma nagu ärkaksin mõni hommik teistsuguseks.

Dialoogi näidis nr üks:
- Mul on pirukad kaasas. Kas sa soovid ühte?
- Ei, aitäh, ma ei söö liha.
Dialoogi näidis nr kaks:
- Mul on pirukad kaasas. Kas sa...
- Aah! Sa sööd liha? Kas sa siis ei tea, kuidas farmides loomi piinatakse ja et sul ei olegi üldsegi liha vaja süüa. Ma pean sulle neid videosid näitama. Need on niii jubedad. Kuidas sa saad nii hoolimtu olla?!? Kas sa siis üldse oma peaga ei mõtle?

Comments

  1. ilmuta siis nüüd või mitte :) mulle meeldib su bloog niiväga, et niiväga meeldib mulle su bloog ja kuna ma pole sõnaosav ega ka mitte mölaosav, siis ei oska ma teistsugust koplimenti teha.

    ma pean ütlema, et näiteks mina mõtlen oma peaga ja söön liha ja pirukaid ja lihapirukaid.

    nämm!

    ReplyDelete

Post a Comment