Hey you're just too funky for me


See on mingi umbes Kastani tänaval pildistatud äkki.

- [hunnik paranoilist juttu]
- Ma ei usu, et asi nii on.
- Aga öelge teie mulle... öelge, kas teile meeldib, kui teid tahetakse lolliks teha?
- Ei meeldi.
- No näete! Siis oleme ju ühel nõul.

Ja väljendid: 'peenikest peret tulema' või 'tädirannas käima'

Blaah, vanainimesed on ni imelikud.
* käib korra ööklubis
Brrr, noored on ni imelikud.

Aga näiteks siuke kutt, hommikupoole ööd Zavos. Sodib midagi laua peale ja siis, mõtlikult oma habet silitades, küsib minult: 'Aga kas sina oled Stepihunti lugenud?'


(ohvau, kas seal on se pif ka, kelle töö on pisikesi modellihakatisi mõnitada?)

Nüüd hakkab mu kõvaketas maha surema. Mis on tegelikult üks nendest asjadest, mida ma teadsin, et juhtub. Mille vastu oleks saanud asju teha. Näiteks kuskile pilve endale pesa osta ja väärtuslikku kraami aegajalt sinna tõsta. Näiteks kohelda oma 500 gb-st ketast nagu statsionaarset riista, mitte nagu lissalt veits suuremõõtmelist kaasaskantavat mälupulka. Ja nii edasi. Aga näe. Siin ma olen. Ketas läheb surisema ja soojaks küll, aga arvuti teda enam ära ei tunne. Isegi aru ei saa, et talle midagi taha pandud on.
Aga mai taha, et mu kõvaketas maha sureb. Ma tegelt üleni armastan teda. Ta on mind ainult ... lasmamõtlen... 5 aastat teeninud. Ma olen liiga noor, et ta surra võiks. Ja mu pildid ja muusika ja filmid ja sarjad ja veelmingid asjad, mida ma ei mäleta, aga mida ma kindlasti igatsema hakkan varem või hiljem. Ja kas ma mainisin, et pildid?
Oh.

Ma pole Stepihunti lugenud. Huvitav, kas peaks?

Tead, millistest naistest ma ei saa aru? Nendest, kes panevad ennast väga väljakutsuvalt riidesse ja siis solvuvad iga kord, kui mõni sellest väljakutsutud saab. Kui sa ei taha, et inimesed su tisse vaatavad, kata need kinni, naine.
Tead, millistest inimestest mul kopp ees on? Nendest, kes lähevad üleni liiga endast välja Twilighti ja Justin Bieberi pärast. Ükskõik kummas suunas. Aga eriti selles vihkavas suunas, sest neid oleks viimasel ajal nagu rohkem. Ja mulle tõesti ei mahu pähe, kuidas keegi saab veel ennast sel teemal ülbitsedes originaalseks pidada.

Mh. Paistab, et ma pean ka magama minema. Kuigi tahaks lissalt terve öö üleval vahtida ja igasuguseid asju teha. Pole aega, pole aega. Lisaks tuli täiesti ootamatult välja, et ma pean juba 10 tunni pärast mingit seminari juhtima, mille sisu jaoks mul on olemas kõigest mõned uitmõtted ja mille planeerimine oli kenasti paigutatud nädalavahetuse peale, aga ma üleni unustasin ära. Saab vahva olema.

Ahjaa. Me käisime lapstega kelgutamas ka ja üleni vahva. Ühe kelgu asemel oli paks köögipõranda vakstu, see libises neetult hästi ja kahekesi mahtus istuma. Lisaks tuli välja, et need metallist teravikud, mis käivad saabaste alla, et välitrepist puukorviga alla tulles talvel end surnuks ei kukuks... need on üleni head mäest üles ronimiseks ka. Ja ühest täiesti piisas. Teise andsin oma naisele. Novaluxist ostsin.

Iga kord, kui keegi tuleb minu kuuldes halama midagi stiilis: 'ei tea, kas mul on otsaette kirjutatud, et mind peab trollima vä?' on mu vaikimisi vastus: 'jep, on küll.' Seega ma parem ei hakkagi sel teemal hetkel halama.
Aga kurat ja põrgu, maivõi.

Comments

  1. Ma olen Twilighti ja Bieberi koha pealt täiesti nõus. Saage üle juba.

    ReplyDelete
  2. Aga sina ära hoia kõvaketta peal igasugust pornot, millest pärast kahju võiks olla. Aja see kõik pilvede peale. See ei maksa mitte midagi. Tee endale dropbox või sugarsync konto ja voila. (Mul on mõlemad, noh, et kindlam oleks. Tegelt sellepärast, et algul tegin dropboxi, aga siis sain aru, et sugarsync on parem. Ja las nad siis olla mõlemad.) Muidugi ei saa sa seal hoida kõiki lemmikfilme ja kõikide lemmikseriaalide hooaegasid. Aga oma pildid, vabalt. Imelik üldse, et sa UNIKAALSET staffi nii ebakindlas kohas hoiad nagu kõvaketas...

    Aga Stepihunti tuleks lugeda küll.

    ReplyDelete
  3. üleni nunnu küll, aga mul on olnud fotokas juba päris mitu aastat ja mul on 45GB jagu fotosid. Jääb otsapidi välja dropboxi mahutavusest.

    ReplyDelete
  4. Mulle tundub, et see on Filosoofi tänav hoopis, läbi lumevine aimuks nagu see maja, kus ma kunagi elasin.

    ReplyDelete
  5. ei, notsu... kui ma nüüd midagi üleni täiesti segi ei aja, peaks see olema kastani tänav just natuke enne näituse risti. seal on üks niisugune õnnetu tühi hoov. filosoofi tänava õnnetu tühja hoovi nurgas on hoopis see punaste marjadega puukõrgune põõsas.

    ReplyDelete

Post a Comment