Reisikirjelduspostitus nr 1 : : ainult tühistel inimestel on igav

Niisiis Riia lennujaam. Leidsin kaks töökorras seinakontakti ja vist peaaegu et wifi. Kell on 6.51, valuutavahetus avatakse kell seitse ja lennukile hakatakse laskma alles umbes 10 paiku marvan. Ma ei julgend infoletti seda asja uurima minna, sest seal oli hästi vana teenindaja ja ma ei taha praegu teada saada, et siin lennujaamas ei räägi mitte ükski inimene inglise keelt ja kõik on lõplikult ja ulatuslikult peppus.
Desktopil on kaust nimega Ära sure igavusse. Alustan romantilisest komöödiast, sest ma pole praegu konditsioonis. Või siis jällegi mõnes mõttes olengi. Bussisõitu peaaegu ei mäletagi. See sõitis, mina tukkusin, 4 tundi ööund bussiistmel on täpselt romantilise komöödia eeldus.


Misasja? Ei saa pilte praegu. Kelleks sa mind õige pead?


Film oli täiesti kohutav. Einoh, muidugi ma naersin paar korda ja nii. Aga ikkagi. Näiteks mille kuradi pärast peab igas sellises filmis, kus see heasüdamlik kutt kohtab pärast oma õelast naisest lahkuminemist eriti toredat ja lahedad ja vabameelset ja avatud neiut, see neiu tõmbama mingi väikese kerge arusaamatuse pärast täpselt selle eksnaise stiilis hullumise ja toast välja trampimise ja uste paugutamise ja patja nutmise. Ta pidi ju see lahe olema. Me pidime sellest juba üle ju olema. Me just vaatasime terve filmi, kui tore ja lahe ja muretu loomake see uus pif on. Iga inimene, kes karaktereid loob või vaatleb, peaks teadma, et üleni ähkiv ahastav solvumine ei pea tingimata olema kõigi tegelaste omadus. Tissid küljes või mitte.
Mh. Ma iga kord lasen ennast sellest häirida. Sest ma peaaegu iga kord salaja loodan, et äkki nad ei tee enne-lõppu-pinge jaoks seda klassikalist ainult filmis võimalikku armunute arusaamatuse asja.
Rääkimata sellest, et 'õnnelik lõpp' tähendab, et see oma eluga täiesti rahul juba endale koha leidnud tüdruk tuleb hotellist töötamast ära, et kooli minna. Et ikka täiuslik oleks. Sest me ei saa ju lubada, et keegi, kes pidi  pärast mehe ja armastuse ja hingerahu leidmist õnnelikuks saama, töötab hotellis. Väkk.


Ma arvan, et see lennuk on kõige pisem lennuk maailmas. Sest juba need lennukid, kuhu üleliia palju inimesi trügis, on umbes tiibadega minibussid. Minu oma pole veel nähagi. Ta on kindlasti mikroskoopiline. Peidus mõne pärislennuki taga.


Kas sinu meelest on ka sõna 'minibussid' veits visuaalselt sarnane sõnale 'nibusid'?
Ma kuulsin ühte trikki, et määrib nibudele tiigrisalvi ja sis hakkab vahva.
Ma kuulsin ühte trikki, et läheb Notti ja tellib jooki Libe nibu ja sis hakkab vahva.


Ma sõin just kohvisegamispulgaga salatit. Kioskis ei olnud kahvleid. Ega lusikaid. "That's ok, I'll just eat with my hands." Mitte ühtegi emotsiooni varjugi letitaguselt neiult. Lätis söövad kõik kätega.

Comments

  1. me siin arutasime, et kuidas on ja kuidas läheb, koit arvas, et kõige parem on kui helistame ja küsime otse, mis on
    helistasime ja sa
    vastasid nii vahvalt ja kui siis blogi ka veel lugesima, saime päeva heaks, itsitame siin kahekesi ja soovime sulle mõnusat lendu

    ReplyDelete

Post a Comment