Reisikirjelduspostitus nr 2 : : ö

Hmm... see oli vist üks jaamadest, kus see rong hästi kaua seisis.
Kopenhaagen?
Vihm igatahes


Ükskord, kui ma hästi kaugelt kusagile rändasin ja reis oli üleni väsitav ja kurnav, olin ma hotelli jõudes kuidagi eriti õnnetu. Sest ma olin niiiii oodanud, et ma saan lõpuks sihtkohta ja siis muidugi selgus, et see hotell on üleni ebaisikuline ja kurb ja hüljatud ja seal ei oota mind keegi.

Täna oli nii tore hotelli jõuda. Mitte et keegi mind väga innukalt siin oodanud oleks. Aga nii hea on lõpuks kuuma duši alla saada. Isegi, kui dušš on peegli ja kraanikausiga ja pissimisega samas nurgas ja seal pole kardinat ega ventilatsiooni. Ja nii hea on teada, et ma saan päriselt riidest lahti võtta ja pikali asendis mitu tundi magada. Kuigi akna taga on isegi pühapäeval tihe liiklus ja keegi polnud mulle linu voodisse valmis pannud, ise pidin panema.



4-realine tänav mu akna all ei uinu kunagi


Sest vaata, tavaliselt, kui mul üldse üldse raha ei ole, ei lähe ma üldse hotelli. Ega hostelisse. Ega külalistemajja. Lähen teepeenrale või metsavahele või ööpäev avatud kõrtsi või leian endale sõbrad, kes mind majutavad. Nüüd näengi esimest korda elus seda ’odavat’ ööbimist, mida igasugused eluvõõrad koguaeg taevani kiidavad. 1650 taani krooni 3 öö eest ja saab üksinda magada, pesta ja pissida. Isegi aken on siin ja hommikusöögi võid ka saada, kui natuke veel maksad.
Wifit ei ole. Homme sinna ülikooli jõuan, siis vaatame seda asja.

Comments