usk ja unustus



Suvi on tulnud ja ma jätan kõik(e) maha.
Jätsin šampooni kasutamise maha. Ongi rumal komme ja tegelikult ajutine lahendus. Pealegi oli taaniskäik hea ajastus, sest seal olin natuke nagu olude sunnil šampoonitu ja ni tore on, kui uut asja alustades on see tegelikult juba alustatud. Praegu on juuksed veel imelikud. Mitte ainult rasvased vaid juba sellest järgmine samm. See läheb üle. Loputan neid iga päev hästi põhjalikult sooja veega ja kammin kõntsa välja. Arvatavasti peaks varsti mingid lilleleotised appi võtma, et loputamisest rohkem kasu oleks. See kraanivesi päris ei tööta.
Jätsin hambapasta ka maha. Ja ongi parem. Mul on rumal komme hästi hajameelselt oma hambaid pesta ja kui seal on kõik kohad kõrvetavat vahtu täis, ei viitsi ma väga kaua harjata. Kuigi tegelikult on just harjamine see, mis hammastele hea on. Ilma pastata olen ma vähemalt poole tublim ja põhjalikum.
Jätsin rinnahoidja kandmise maha. Mõistlik ka - nagu ilma jalgadeta inimesed saapaid ei kanna, heh heh heh. Üldiselt see oligi mul mu kenade kontorikostüümide juurde ostetud riistapuu ja suvel ma neid kostüüme ju eriti ei kanna. Viimane piisk karikasse oli see sääsehammustus, mis asus servapidi täpselt napilt selle tugitraadi serva all ja ei tahtnud sugugi ära paraneda.
Mõned asjad on saanud üles korjatud ka. Näiteks hommikuni ärkvel olemise komme. Näiteks vahuveini joomine. Näiteks mingid lihavate õitega kakrad ja metsmaasikad täna hommikul said üles korjatud.
Janoh jah eks seal on teisigi mahajätmisi ja üleskorjamisi olnud, aga kõigest ei pea ju
Paar korda olen juba liha söömise maha jätnud. Nii umbes päevaks või pooleks. Söön kala. Ja elan igasugustest heintest. Ja seentest ja marjadest ja õhust ja armastusest.

Täna ma teen kanasuppi, sest täna lissalt on niisugune päev. Ma tegelt veel ei tea, kuidas kanasuppi tehakse, selleks tulingi arvuti taha, et veits uurida. Ja sis mõtsingi, et ütlen sulle ka paar sõna. Mis sa muidu viskled siin kuival, hale vaadatagi.


Jaan tuli hästi, tänan küsimast.
Varsti peaks arvuti maha jätma ja kohvritäie raamatutega natukeseks mere äärde sõitma.

Comments

  1. kui ma laps olin , siis pead pesti ise keedetud seebiga
    kui aga korra šampooni sai kasutatud, siis pärast seda enam seep puhtaks ei pesnud
    muna ja leivaga sai proovitud ja
    nõgese leotise ja kaseviha leotisega sai loputatud
    need leotised olid ikka täitsa head

    ReplyDelete

Post a Comment