sind oma unistustes ehtsana

Üleliia keeruline klahvilukk telefonil on selles mõttes natuke hea, et see on veidi nagu seisundimeeter. Kui ikka kolmandal katsel ka oma neetud klahvilukku lahti ei saa, võibolla ei ole kõige parem mõte seda pitsat tellida või seda sõnumit saata. Äkki ikka ei ole oma kõige parem praegu.
Vahel ma mõtlen, et peaks oma e-mailisse sisse logimisele ka mõned seisundimeetrina töötavad tõkked ehitama. Sest vahel ikka on outboxis hommikul üllatus. Nagu mõne traumeeritud toalooma omanikul tuhvlis.

Kes üldse kannab tuhvleid.

i'm not a hipster

"Jah, selle korteri seisund on praegu selline, nagu ta on." Sest tavaliselt asjad ei ole ju sellised, nagu nad on. Üldiselt kipuvad asjad olema ikka hoopis teistsugused, kui nad on. Aga hea on teada, et see asi siin on üks nendest, mis on selline, nagu ta on. Ikka vedas, et sa selle ära mainisid. Ma oleks muidu hakanud arvama, et äkki see pole selline, nagu ta on, aga paistab, et ikka siis on.


Aga võibolla on rinnahoidjad ka samasugused asjad nagu hambapasta ja šampoon. Et meile tegelt ei ole nii väga seda vaja. Et see on mingi traditsioonide ja rahaahnetest tootjate poolt sisse treenitud asi. Sest inimese nahk ja keha üldse on ju üldiselt niisugune tugev vastupidav taastuv iseparanev treenitav materjal. Ja mitte et ma oleksin oluliselt positsioonil kõnelemaks rindadele mõjuvast gravitatsioonist, aga äkki need tissid ikka ei kipuks nii lonti vajuma, kui neid vähem ärahellitada. Sesmõttes, et muidugi on nad abitud nõrgad hädapätakad, kui sa nad kohe esimesel tekkimisel täpselt parajate korvikestega oma rindkere külge seod ja ise olla ei lase. Muidugi nad hakkavad ilma rinnahoidjata kohe valutama ja rippuma ja venima nagu ärahellitatud hädapätakad, kes nad on. Äkki on hoopis nii, et nahk ja lihased ja misiganes koed seal veel on muutuvad rindade kasvades ja kohanevad olukorrale vastavaks. Kui neile võimalus anda.
Pilte põlvedeni tissidega pärismaalastest ei ole vaja mulle saata. Olen neid ka näinud.

Mitte et ma kurdaksin, aga kuhu sääsed kadusid?

Comments

  1. ikka vajuvad küll lonti kui äkki ja ruttu kasvavad need rinnad
    sul on hea rääkida
    ma ka olin kunagi selline,
    sest seda, mida hoida nagu polnud
    praegu peaks vist ööselgi rinnahoidjaga magama nagu Marilyn Monroe ;)

    ReplyDelete
  2. mulle tundub hoopis, et minu nahk ei ole nii "tugev vastupidav taastuv iseparanev treenitav" materjal, et rinnahoidjate kraapimist ja torkimist välja kannataks... ilma on enamasti ikka palju vähem valus.

    ReplyDelete
  3. kui teismelise vistrikega ilma käiakse siis see pole probleem kellelegi ei kandjale ega pealtnägijale, aga kui on ikka mitme kilosed udarad, siis ei ole ei ilus ega ka kindlasti mugav liikuda sellisega ringi ilma hoidjata
    aga eks igaüks tea mis ta oma ihuga teeb, kui mulle ei meeldis iis ma ei vaata
    aga on ka võimalus soetada endale rinnahoidja mis ei kraabi ega torgi, tellida endale ah-bra ;)
    või õmmelda ise asi, mis on mugav , praktiline ja ilus ;)

    ReplyDelete
  4. Anonymous18:14

    iseõmblemine on jah poolte asjade puhul lahendus, kui ainult õmblemise ära õpiks. ega päris hästiistuvaid riideid vist kah muidu ei saa.

    a teate, on terve hulk asju, mis hoiavad rindu, olemata rinnahoidja. nt on olemas selline nahka mööda pluusilõige - no ja kui pluus ise juhtub jäigemast materjalist olema, ongi mure murtud.

    a ma ei tea, minu C kuni D korviga tulevad enamasti ka piisavalt liibuvad maikad toime - pmst on need ju nagu sportrinnahoidja - ja samas tean mõnda B-korvilist, kes kaebab, et no ilma ikka kuidagi ei saa. mis värk sellega on?

    muidu see ahh-bra tundub küll mõnus, aga kas ta on märkimisväärselt toetavam kui liibuv maika (liibuvad maikad näevad IMO paremad välja)?

    ReplyDelete
  5. Spetsialist Peep Pree, kes on paljusid rindu näinud ja katsunud, väidab, et saab peale vaadates aru, kas 30aastane naine on korralikult rinnahoidjat kandnud - kui on, püsivat rinnad kauem pringimad.

    ReplyDelete
  6. Jah, aga see ju teeb siis vahet naistel, kes on alati alati eriti korralikult rinnahoidjat kandnud ja naistel, kes on vahel harva ja mitte nii korralikult rinnahoidjat kandnud.

    Aga mina mõtlesin, et äkki kui üldse üldse ei kannakski. Isegi mitte natuke. Ja teeks seda kuidagi arukalt. Minaeitea, massaaž ja puujuureleotisega hõõrumine või misiganes rahvatarkus.

    Nagu taimetoitlane olemine ei ole nii, et sööd samu asju, lissalt ilma lihata... rinnahoidjatus ei tohiks ka olla nii, et lissalt kannad ja teed samu asju, ainult tissid lehvivad täiesti hooletult.

    //räägib tüdruk, kellele suurem osa A-korviga pesu liiga suur on.

    ReplyDelete
  7. Lihas on parim rinnahoidja.

    Ilusa lihase peal on ka muidu vähe lõdvem rind täitsa kena vaadata (ja katsuda).

    ReplyDelete

Post a Comment