We are all the same under a different name


Võiks nii olla, et ma helistan mingile teenusepakkujale ja ta kohe võtab vastu ja ma saan rääkida päris inimesega. Ma olen sellest automaatvastajatele nuppude vajutamisest nii tüdinud, et pärast teist 'kui soovite bla baah, vajutage klahvi blaablaahi' juba nii endast väljas, et katkestan kõne ära ja lähen parem pärast tööpäeva vastavasse esindusse kohale.

Üks selline Lady Gaga sulle vahelduseks




Solvumine on teatavasti lissalt kuuldud sõnumi vastavalt tõlgendamine. Tähenduse andmine. Mingil (solvaval) viisil asjast olukorrast inimesest sõnumist aru saamine. Ja sa võib-olla arvad, et see on naljakas, aga solvumine on solvav. Ma peaaegu alati solvun, kui keegi minu peale solvub. Olen sügavalt haavunud. Sest asjaolust, et ta solvub, kuulen mina, et ta ütleb, et ma olen jobu. Teiste tunnetega mittearvestav ja ebaviisakas paha tüdruk. Kui minu peale solvub keegi, kellega ma omaarust väga hästi läbi saan või kellele ma omaarust olen koguaeg üleni selgelt väljendanud, et ta mulle sitaks meeldib, olen ma loomulikult ekstra üleni solvunud. Sest oletus, et ma teda solvasin tähendaks, et ta peab mind kahepalgeliseks ja topeltmängijaks ja täiega sitapeaks. Mis on üleni solvav. Kuidas ta võib? Kuidas ta julges? Kuidas ometi?
Noh ja proovi siis sellisena üleni isiklikult sügavalt ärasolvatuna minna tagasi inimese juurde mingi jutuga sellest, kuidas see oli hoopis minu enda süü ja mul on nii kahju ja ma enam ei tee.


veel üks unustatud asi, mis ma leidsin


Vahel ma teen muidugi seda ka, et ma pean inimestega kujuteldavaid dialooge ja siis solvun nende peale, et nad siuksed sitapead on ja mulle midagi niisugust ütleksid, kui ma neilt seda küsiksin ja nad seda ütleksid ja siis ma nii ütleksin jne... 
Siis ma naeran. Ja igaks juhuks ei küsi neid lolle küsimusi, millest see kujuteldav dialoog algas.

Keerad captcha maha ja -hops!- kargavad nurga tagant välja spämmirobotid.

Õu aga mäletad seda korda, kui ma viimased mitu kuud olen hädaldanud sellest, kui külm mu kodu on. Noh - kauaks seda hala enam ei ole, sest omanik müüb üllatuslikult mu kodu kiireimas korras maha ja mul oleks targem jalust ära kolida. Hea vähemalt, et siin linnas on saadaval umbes mitte ühtegi piisavalt suurt ahiküttega korterit. Muidu oleks päris nõmekas ju.




see värava ja kasvuhoone kooslus tundus too hetk kuidagi eriti värviline


CoffeeIn-is on veel natuke aega ühe euro päevad ja paistab, et pean vist ennast kohviks jooma. Külmadel öödel on kuum šokolaad ka päris efektiivne olnud. Sest see on kuum. Ja kange. Ja šokolaad ju.


Mingid tunniplaanimuutused toimusid ja satun nüüd kaks korda nädalas kell kaheksa hommikul täiesti kesklinnas olema. Seoses sellega ja, noh, mu väikse laristamis-kalduvusega olen hakanud hommikuti turul käima. Turul käimine on üleni tore ja seal tegelt ka kulub vähem raha. Esiteks selle pärast, et värsked toorained on seal enamasti odavamad kui toidupoes. Rääkimata sellest, et pooli turul müüdavaid lihatooteid tavalisest toidupoest ei saagi. Näiteks päris suitsusinki või mingeid siseelundeid või teatud loomi. Teine asi, mis turu rahasäästlikuks muudab, on selle töökorraldus. Ei ole mingit mõtlematut ostukorvi täiskuhjamist ja siis kassas lõppsummat nähes südari saamist. Tahad midagi - pead selle üles leidma ja teiste müüjate hindade ja välimusega (kauba siis, mitte müüjate välimusega) võrdlema ja pärast parima leidmist on kohe raha väljakäimise liigutus. Sulas. Su enda silme all. Käest kätte. Vähem müstikat paljude komakohtadega maagiliste hämarate raha-arvude liitmisel. 
 Lisaboonuse tore asi turu juures on värske kala. Ma üritan oma kassi jälle räimetoidule koolitada, sest näiteks tänahommikul - kolm räime maksab 10 senti. Ja sest räimetoidulised kassid on kuidagi nunnu. 

Comments

  1. Meil oli pildil oleva hoone omanikust juttu, siin on artikkel http://www.postimees.ee/1061160/kummituskliki-eesti-kohtuprotsess-algab-aprillis/

    ReplyDelete
  2. a ikkagi, mis sa kleidist arvad.
    igaks juhuks täpsustan, et ma ei ole suvaline stalker. me oleme reaalis ka kohtunud ja ma arvasin, et sa tead, kes mina olen. Sellest reaalis-nägemisest mul ongi ettekujutus, et äkki sa oled minust niipalju peenem, et mahud mulle väikseksjäänud kleidi sisse ära.

    Viimati nägime nt RHPS peol.

    ReplyDelete
  3. Ahjaa see kleidi asi. Ma üleni unustasin ära, et valmis mõeldud vastused tuleb postitada ka. Kõlab nagu plaan tõepoolest. Ma olen reedel jälle linnas saadaval ka.

    ReplyDelete
  4. siis tuleb mul kelleltki nähtavasti mõni su operatiivsem kontaktanne välja stalkida, sest blogis vist väga kiiresti info ei liigu ja ma ise veel täpselt ei tea oma ajakava.

    ReplyDelete

Post a Comment