“It's not true that I had nothing on. I had the radio on.”

horisontaalsed viirud

Ühelt poolt kipuvad inimesed alastust nägema kuidagi imeliku loogikaga. Keegi on alasti - järelikult seks. 
Teiselt poolt võtavad nad alastust väga isiklikult ka. Noh, mõned inimesed võtavad nalju isiklikult. Teised võtavad solvanguid ja märkusi isiklikult. Miks ei peaks saama alastust isiklikult võtta. Keegi on alasti - järelikult seks minuga(!). Ja siis toimivad vastavalt.
See on seesama, kus mees ronib võõra alasti tüdruku järel rõvekülma Emajõkke tutvust sobitama, sest ei saa ju ometi seda Personaalset Pakkumist mööda lasta. See on seesama, kus inimene solvub ja vihastab näitusel või kusiganes aktifotot nähes, sest fuihh, ma temaga küll ei tahaks, pealegi mul on praegu kiire, mida te pakute end kogu aeg, arumaitaipa.
Ikka tuleb isiklikult võtta. Ja igaks juhuks südamesse ka.

Muidugi olukordi, kus inimeste veider loogika ütleb: '... järelikult seks,' on veel. Näiteks see, kus nad paigutavad kondoomiautomaadid peldikutega ühte piirkonda. Pepu paljas - järelikult seks. Inimesed lähevad varjatud kohta tegema midagi vastikut haisvat - järelikult seks. Miks kondoomiautomaadid ei võiks olla apteekides. Toidupoodides. Parkimisautomaatide kõrval. Jalatsiparanduses. Tervisespordiradadel. Jakobi tn ringauditooriumis. Näiteks.

Samas ma mäletan seda paanikat, kus inimesed keeldusid kondoomiautomaatide paigutamisest koolidesse. Sest kool pole mingi koht, kus seksitakse. Mhmh. Apteek näiteks (kust ka kondoome saab) on täiega seksimise koht. Kogu aeg seksime apteegis. Sama moodi nagu me pistame kohe need pirukad ja selle liha nahka täpselt seal samal kohas, kust me need ostsime. Diivanipoodi lähen, ega ma sealt koju ei jõua, sest ma asun kohe pärast ostu sooritamist sealsamal lebotama. Sest ma olen primitiivne sedamoodi.

Tegelt oli see tsitaat vist pigem: "Kool pole mõni ööklubi, kuhu selliseid asju minnakse tegema."
Ma parem ei.

Teine on jälle nende tabudega muidugi. See, kuidas me püüame igati korraldada, et vastassoost omavahel romantiliselt mitte seotud inimesed ei satuks kunagi lähestikku olukorda, kus nad paljad on. Sest paljad inimesed on seks. Selle pärast me paigutame tüdrukud ühte tuppa, poisid teise ja seda igas kooliastmes ja täiskasvanutenagi. Sest suures ähmis seksi vältida ununeb ära, et ei pea ju tingimata vastassoost olema.
 Pede vä?

Huvitav, kas me siit edasi räägime sujuvalt nendest mustkunsti kõrgklassi Houdini fännidest, kes vahetavad naiste riietusruumis kõik oma riided kuidagi maagiliselt vingerdades oma t-särgi sees peidus olles, sest äkki keegi on lesbi ja siis ta vaatab ja väkk.

Ma ükskord kohtasin ühte tüdrukut, kelle põhiargument riietatuna püsida ja näiteks palaval päeval mitte järve tulla oli see, et mõni mees võib näha ja aru kaotada. Nagu selline heasüdamlik hooliv ligemesega arvestav arutluskäik. Ei hakka ju praegu mingit süütut kõrvalseisjat olukordadesse panema.
Juba järves olevate naiste alastuse mõju ei puutunud asjasse, sest tissil ja tissil on ikka vahe sees ju ometigi.

Noh ja selleks, et siin kommentaaride laviivi ennetada (sest kellele meeldiksid kommentaarid), peab vist muidugi sealt teiselt poolt arutlema. Sest miks peaks üldse kogu aeg oma palja pepuga ringi vehkima ja mis kuradi pealetükkiv nudism ja ekshibitsionism ja haiguslikud tungid. 
Ma näiteks natuke imestan küll, kui läbikäidava magamistoaga inimene hoolitseb alati selle eest, et korteri tagumises toas elaks mõni üüriline. 

mingi hipsteri värk vist


p.s. See kommentaaride asi oli tegelt nali. Ma tegelt käin iga päev mitu korda päevas korrapäraselt uusi kommentaare otsimas ja pean igapäevase korrrapärase harrastusena pooleks surema, sest mitte keegi pole mitte midagi öelnud. Aga ma vist teen valesti ka, sest ma näen küll, et teised oma blogides provotseerivad rohkem ja jätavad oma teemasid meelega lahti ja vastavad jäetud kommentaaridele usinamalt.

Comments

  1. Anonymous22:21

    Murca, sa meeldid mulle! Noh, et siis tead, et mõni ikka loeb ja talle meeldib. Mrls

    ReplyDelete
  2. Hea. Ei olegi midagi kommenteerida. Kõik on õige.

    ReplyDelete
  3. Mul on hüpotees, et kondoomiautomaadid on peldikutes sellepärast, et see on sihuke keskmisest privaatsem koht ja inimesed äkki häbenevad kondoome niiviisi päris avalikult osta, aga peldikus käiakse sageli üksinda ja siis keegi ei vaata ega küsi ja ei ole piinlik. Teisalt on see ka koht, kus päris sageli käiakse ja siis tekib käive ka. Keset Pärnumaa metsasid on ilmselt ka privaatne, aga seal jälle ostavad ainult mingit karud ja rebased korra aastas ja niiviisi pole kasumlik.

    ReplyDelete
  4. Eks see privaatsuse asi on küll jah. Ja kogu meeleheide sellest, kuidas linnas elav kontoris töötav korteris ööbiv inimene saab üksi olla ainult Internetis ja peldikus.
    (kas siis potil istudes nutiseadmest fb sirvimine on nagu üksindus üksinduses? ahh nii luuleline... ei midagi)

    Ei aga üksiolemise kohti on kindlasti veel.

    ReplyDelete
  5. :D) mine õige metsa! :D)
    P.s. Katsu ikka ühes tükis püsida.

    ReplyDelete

Post a Comment