tag:blogger.com,1999:blog-10536660.post3123344334190638734..comments2024-03-27T09:42:25.579+02:00Comments on väga vaimukas: And I'm humming one of your songsmurcahttp://www.blogger.com/profile/13019395981087119011noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-10536660.post-14804540634629327242013-11-07T04:07:26.174+02:002013-11-07T04:07:26.174+02:00Oi, ma mõtlen toiduasjadest umbes samamoodi. Eriti...Oi, ma mõtlen toiduasjadest umbes samamoodi. Eriti juustust: et juustu tegemine peaks teoreetiliselt käima ju nii, et piim lastakse õige bakterikultuuriga käärima ja pärast kalgendatakse laabiga ära ja selle üks suur point on just nimelt see, et kui piim on niiviisi kontrollitult ja inimesele sobivalt riknema lastud, siis sobimatud mikroorganismid ei pääse löögile ja seisab kaua. rääkimata sellest, et kõhule parem ja maitseb hea.<br /><br />nonii, ja kui seal sees on säilitusaine, siis tekib mul küsimus, et kas sinna juustuteo sisse sattus sõnnikut või muid kahtlaseid mikroorganisme? miks asi, mille tehnoloogia üks põhipoint ongi loomuldasa hea säilivus, veel säilimiseks mingit nitritit vajab? miks olemuslikult nii hästi säiliv asi teil pahaks ähvardab minna?<br /><br />Kogemused ka kinnitavad seda umbusku. Vahel ei ole poest muud juustu osta kui nende firmade oma, kes panevad seda va nitritit sisse. ja nende juustud on palju sagedamini lõhenenud või imeliku maitsega kui nendel firmadel, kes ei pane.notsuhttp://notsumaja.wordpress.comnoreply@blogger.com