põlva

ma käisin põlvas. põlvas elab krissu. ja kuskil seal lähedal on ööklubi. tegelt kah, selline, kus inimesed käivad liibuvates riietes puusi hööritamas. põlvasse sain häälega. sellele eelnesid mõnigad arusaamatused mehega, mis nagu tavaliselt kohe ka lahenesid. tegelikult oli meil alguses plaan minna krissu ja aiviga mingile noortebändide festivalile, aga tibid nagu me oleme, otsustasime kultuuri asemel kultuuritust tarbida. ööklubi nimi on life. see tegelt ei asugi põlvas vaid mingis väixes külakeses põlva lähedal. tee peal oli rumm ja koka. pudelites. raigo oli kah. väikse vindiga jõudsime klubisse. osutus, et mu mehel on madal alkotaluvus ja hägune arusaam piiridest. ja tegelikult tuleb ööklubis suur ja lai turva kurjustama isegi siis, kui oma uinakut wc kabiini põrandal teha. minu meelest päris nõme ja ebameeldiv asjade käik. jäime siis tüdrukutega kolmekesi. nagu ikka, tantsisime, lollitasime, ronisime lava peale kekutama ja nii edasi. läbus olemine. kojuminekujärjekord. 1) krissu mingi toreda autoga, 2) murca&aivi jalgsi, 3) raigo kogu selle sodiga, mis talle kraavis magades külge oli hakanud. hommik tuli kuskil 10 ajal. korjasime mingi sugulase juurest pojaraasukese ja sõitsime tartusse.

hästi kevad on. päike ja linnud ja õnnelik olemine. 3 tunni pärast on urus uue filmi-kostüümi-ürituse korraldustiimi koosolek. ma ei hindaks hetkel eriti kõrgeks oma loomingulisi võimeid. kuigi asjaolud on võimelised selle ajaga mudugi muutuma. aa, film, mille kohta üritus tuleb on "Addams Family". kuupäev pole veel kindel. aga korraldajad umbes samad, mis "rocky horroril" olid.

sünnipäeva lõik. mul tuleb sünnipäev. järjekorranumbriga 20. toimub minu pool. samal ajal toimub samas kohas ka miki 20 sünnipäev. igasugused küsimused esitada murca ajutisele diilile: 53 70 79 60. kingitused on teretulnud, palun end mitte kohustatuna tunda. aadress on rahu 15, korstnapoolses otsas.

lõunasöögiks saab ilmselt olema karamellkisell. ma ise teen. onju ma olen tubli.

Comments