külm on

olen räpinas. kuulan rolli bändi lugusid. külm on. lood on mudu täitsa talutavad. kohati lausa meeldivad. aga telekast tuleb nõme film. peaaegu kõik filmid, kus jim carrey mängib, on nõmedad. ma kahtlustan, et seal on mingi seos näiteks tema agendiga või midagi. sest ei saaks öelda, et ta näidelda ei oska või et ta lootusetult kole oleks. aga vot filmid on küll kõik viimase peal nõmedad. eile õhtul oli näiteks väga hea komöödia telekast. noh, mõned arvasid, et tegemist on põnevusfilmiga, sel juhul oleks see olnud väga sitt põnevusfilm. kuna mina vaatasin seda kui komöödiat, siis oli see lahe. üks mees seadis õiglust jalule, andes peksa kõigile, keda ta ebaõiglasteks pidas. talle ei meeldinud vägivald ja selle väljendamiseks ta vägivallatses nende ebameeldivate vägivaldsete kallal. võitlus hea ja kurja vahel jne. kusagil on mudugi piir, kui palju üks inimene suudab seda sorti filme ilma segi pööramata vaadata. kuskil on ka piir, kui palju slideshowsid suudab inimene oma arvutikäsitlusoskuse näitamiseks käsu peale teha. tegelt on terve posu nõmetüütuid asju, aganoh, mis siis ikka.

kes veel ei tea, mul on nüüd väike olympuse digiklõps ära kodustatud. ta on pisut aeglase taibuga ja hellake, sest ta eelmine omanik on teda halvasti kohelnud. aga üldiselt me saame ilusti läbi. isegi akupaarike sai talle hangitud ja puha. sellisest punktist on nüüd kaks varianti, kuhu edasi areneda. esiteks- ma teen pildikesi oma perest ja muudest loomadest, levitan neid ja tüdinen. teiseks- ma muutun üheks selliseks "fotokunstnikuks", kes pildistab sihukesi diipe ja sürre asju nagu oma silma, varbavahesid või näiteks kohvikruusisanga. eem.. tegelt ma ei oska vist ühtegi otsest süüdistust esitada, kes seda sorti tüütusi harrastab, aga ma tean kuskil sügaval sisimas, et see on üks järjekordne vannabiide värk. nagu punk ja rokk ja alternatiivne ja kunst ja puha.

küsimuste ja vastuste voor.
mitmes poes ma täna käinud olen? - kahes kaltsukas, ühes pudipadipoes ja kolmes toidupoes. on jah masendav.
mitu korda ma ühte rolli bändi lugu järjest kuulan? - keskmiselt 4 vist tuleb ära. ma ei viitsi seda pleilisti ehitada ja üks lugu mängib niikaua, kuni ma järgmise käivitan.
millal ma sirlale tema eriti laheda mototagi tagasi annan? - arvatavasti püha- või esmaspäeval. sest ma sain endale mantli. vanamoodsa villase pruuni mantli.
miks ma viimati universaal universumi nimelises poes pikalt irvitasin? - sest neil on seal müügil sõna otseses mõttes dõubitopsikesed. metallist kaanega väiksed karbid, millel on kanepileht peal. maitea, see on liisalt nii naljakas. ma isegi ei oska seda seletada. hea oleks, kui keegi peale minu veel seda nalja taipaks ilma seletamata.
tead, mis mulle närvidele käib? - kui keegi seisab mu selja taga ja loeb, mida ma parajasti kirjutan. see on kohe eriti tüütu.

üks asi on veel, mida ma inimestel soovitan teha. kuulake buratino lastesaate laule. need on lissalt nii andekad. üks variant neile ligi pääsemiseks on näiteks www.meieoma.ee

õigejah, rolli bändi lugudele saab nii ligi: www.zone.ee/live_stock



vihma sajab jälle.

Comments