nu räägi, maie

targad inimesed ütlevad, et on pedagoogiliselt ebakorrektne, kui vanemad on erineval arvamusel. aga erinevad inimesed on ju erineval arvamusel. peaaegu kõigi asjade kohta. kogu see lastekasvatamise värk ongi üks kuramuse keeruline asi.

ma panin oma õe püksid jalga ja määrisin ära. vihma sajab kogu aeg ja pesu ei kuiva õues ära. ma ei ole veel öelnud, et ma nii tegin. ma tean, et kui ma üles tunnistan, ütlevad kõik, et pole midagi. sest mina olen murca - suur ja tark õde. mulle antakse igast lollusi andeks. mõnikord on mul isegi natuke paha selle pärast. mul on ebaõiglaselt lihtne ja tagajärgedeta kõik. see kehtib siin ainult. mujal mitte. mujal on mõned asjad oopis teistpidi ebaõiglased.

aeglase taibuga inimesed on naljakad. räägid neile kogu pointi ära ja siis pärast väikest mõttepausi küsivad nad tavaliselt midagi selle esimese lause kohta. nende kulul ei saa nalja kah teha, sest neil läheb aega selle mõistmisega. kogu suhtlemine on raskendatud. otseloomulikult on seal ka pisut pistmist sellega, et ma rääkimise asemel vuristan. jah, kõigel on midagi minuga pistmist. it's all about me.

oi, mai salli saamatuid inimesi. hädapätakad on nad kõik.

mul on siuke teooria. tegelt juba hästi vana teooria. tuli praegu meelde. ei ole mõtet oma noormehele vihjata, et sul jäid päevad hiljaks. sest noormehed ei pruugi tütarlaste kehafuntksioonidest teadlikud olla. nad mõtlevad nii: "päevad? see on ju mingi paha asi... siis on ju hea, kui neid ei ole." vihje ei jõua kohale, järeldusi ei tehta, reaktsiooni ei esine.

Comments