The Cranberries - Animal Instinct

kui sul tuleb isu vaadata ameerika patriootlikke sõjadraamasid, pane telekas käima vabariigi aastapäeval. mingil juhul ei saa lubada, et telekavas mingeid üllatusi või kõikumisi aastate jookusl toimuks. kui ikka igal aastal on samal ajal samu äraleierdatud filme näidatud, tuleb nii ka jätkata.

ma ise kah imestan, et mul ikka veel telekas on.

mis tegevustesse puutub, siis täna ma tegin nii: pesin nõud ära, tegin endale last.fm kasutaja, korrastasin faile ja otseteid, keerasin järjekordse lõunasöögi untsu. mis meeleseisundisse puutub, siis täna hiilib peagavastuseina juba kaugemale, mõned paranoiad korra piilusid aga said välja naerdud. rahulik ükskõiksus on selle praeguse nimi ilmselt.

cranberries oligi see, mida ma vajasin. paistab, et juba mitu päeva.

ee, maiteagi. tahaks nagu veel midagi üles tunnistada. misma eile tegin? masulle räägin. ärkasin, tuterdasin toas ja mööda koridori ringi, kohvitasin ja värki. siis ühel hetkel vaatasin kellaaega ja tegin kiired arvutused, et ma ei jõua hambaarsti juurde. oh, well... siis tuterdasin edasi, arvuti taga passisin jne. ühel hetkel riietusin ja sõitsin ära. bussis lugesin raamatut, sirla helistas ja kurtis. siis passisin sirlakodus. käisin oma vanaema juures... äh, persse. maiviitsi. tavaline päev oli, noh. taksoga tulin koju ja puha.

ma pean toa ära koristama. vastik on.

Comments