ek-ouu

koit õppis hiirt kasutama ja viimased päevad olen ma ärganud selle häälitsuse peale. seda teevad teletupsud. igal võimalusel. ka siis, kui sa midagi ei tee, kipub avatud teletupsu lehekülg selliseid häälitsusi tegema. imelik. tüütu. veider.

ma olen jälle jõudnud arusaamani, et mul on liiga palju asju. liiga palju asju, ilma milleta ma jumala edukalt hakkama saan. juba üle kolme nädala elan uues kohas. täna asusin kahte viimast kasti lahti pakkima. oh seda pahnakogust küll. andsin pataka värvilisi kalendripilte, millest ma jumala kindlalt kavatsesin midagi meisterdada, koidule mängida praegu. koos kääridega. otseloomulikult.

ma juba pikalt mõtlen, et oma vennakest igatsen. mõtlen, et kui mingi üritus on, peaks teda sinna kutsuma. mõtlen, et kui mingi puhk on, äkki peaks räpinasse sõitma. ma üldse mõtlen palju. aga mul on ilgelt lahe venna kah, olgem ausad. lausa mitu, kui nüüd täpsemaks ära minna.

lisaks kõikidele muudele headele omadustele, mis mul lasuvad, oman ma nüüd juba mõnda aega suurt rohelist hularõngast. hularõngad on lahedad. eriti need, mis on hästi suured. kunagi, kui ma natu rohkem harjutada viitsin, õpin sellega mingit trikki kah tegema. midagi lisaks puusanõksutamisele.

umbes homme või millalgi hakkan ma oma riideid sorteerima ja esialgsete oletuste põhjal võib arvata, et ma loobun umbes kolmandikust oma garderoobi sisust. lähtudes eeldusest, et meil kõigil on kuskil pisike fännklaab, võib mulle teada anda, kui keegi midagi mu riietest endale tahab. teine variant on purde 39 maja prügikastide ümbrusel silma peal hoida.

qwerty klaviatuur on selleks, et aeglaselt kirjutada. kust saab sellist klaviatuuri, millega kiiresti kirjutatakse? ma tahaks saada. äkki saab hea.

uudiseid kah:
sain lasteaiakoha, hõissasaa.
lähen laupäeval club tallinnasse, ükskõik, kui veidraks see tudengipäevade puhul on läinud.
kunagi lähiajal tuleb soolaleib. täpne aeg otsustamisel.

Comments

  1. anan meile ka siis teada kuna soola ja leivaga peab tulema

    ReplyDelete

Post a Comment