Te Oo Ria



Tulemuse tajutav lahedus sõltub selle saavutamise meetodi lahedusest. Jess. Sõnastasin ühe lausega ära terve pika lõigu. Nüüd tuleb pikk lõik ka.
Millal on vigastuste saamine lahe? Siis kui need on saadud mingit lahedat asja tehes. Midagi põnevat. Midagi toredat ja lõbusat. Mingi seikluse käigus. Aga kui vigastus on saadud midagi igavat või mõttetut tehes, on see selle võrra nõmedam. Näiteks on üleni lahe, kui sa teed oma käele viga öösel sõpradega lumesõda mängides (soovitatavalt ka keelatud territooriumil, narkojoobes ja sõpradega, kelle sa leidsid samal ööl) ja kriimustad jala veriseks naabri koera eest joostes või murrad ribi pogotantsu käigus. Üldse pole lahe kätt paigast ära tõmmata ringutamise käigus ja jalga veriseks kriimustada vastu sektsioonkapi nurka või ribi murda üle tugitooli käetoe pliiatsi järele küünitades.
// Mul on pöial katki, sest ma lõikasin taskunoaga Zavoodi laua sisse nimesid.
Sama loogika päevitusega. Selles pole midagi šefi või kadestamisväärset, kui sa oled pruun, sest sa käisid solaariumis. See on sohk, teesklus, vale (selle inetuse jätame praegu kõrvale). Pruun olemine on õigustatud, kui see on saadud pool suve rannas võrkpalli tagudes või maantee ääres hääletades või kasvõi õues töötades. Kui sul ikka ei ole mingit head põhjust päikse käes viibida, siis sa ei ole väärt tedretäpiline ja kuldpruun olema. Päevade kaupa rannas päevitamine ei kõla ka nagu hea põhjus. Või ok, lihtsalt päevitamist saab ka kuidagi mittenõmedalt teha. Jamh.. ma leiaks paar viisi küll.
Ja sama teema treenitud olemise kohta. Poole lahedam oleks, kui ma oleks tugev, sest ma jalutan metsikuid koeri, võitlen kuritegevusega või kannan igapäevaselt pensionäridele küttepuid tuppa. Aga ma olen tugev, sest ma tõstan valges puhtas aeroobikasaalis popmuusika ja treeneri ergutuse saatel kangi üles ja alla. Suht leim nagu.

Tegelt inimesed alahindavad lahe olemise tähtsust. Rohkem inimesi võiksid püüelda iseäranis awsome olemise poole. Nii väikeses kui suures plaanis. Maailm oleks kohe toredam. Ja ei – 500-kroonised sussid või see peen lõhnaõli ei tee sind iseäranis awsome'iks.
Lisaks olen ma vahepeal leidnud, et maailm oleks poole toredam, kui inimesed oleksid sagedamini õnnelikult armunud.

See lapsekasvatamise projekt mul on ikka sitaks äge mõte. Seni kõige lahedam projekt. Kuigi jah see õpetajaks minek on ka ikka suht kreisi.

Palahniuk on lahe. Ta poeb mulle osavalt kuskile. Hinge. Pähe. Mõttemaailma.

Peaks seda esseed kirjutama. Peaks neid teisi ülesandeid tegema. Nii kahju, et mai viitsi. Peaks asjatama ja toimetama ja sooritama.

Mul on vend. See magab. Tal saab varsti kuu aega magamist. See on suht kahtlane teema. Ma ei oska inimesi nüpeldada ega panna neid tegema asju, mida nad ei taha teha. Kuigi tulevase õpetajana võks mul seda oskust vaja minna. Üks variant on mingi võitluskunst ära õppida (Marguse idee).
"Sa hakka parem kohe seda võrrandisüsteemi lahendama, või muidu."

Teen sulle säru.


Aww nunnu kiisu pilt

CuteOverload.com

Comments

Post a Comment