nujah siis

juhuks kui keegi on pikalt pead murdnud, mida murca eile täpselt siis ära unustas. siin on nimekiri:
1. trenni minna;
2. vara magama minna;
3. pesu pesta;
4. matemaatilise analüüsi ülesandeid lahendada;
5. inimeste vastu viisakas ja hea olla.

see kõik läks meelest ära. juhtub vahel. ka paremates peredes.

lisaks tuleb ära mainida, et tartu kõige koledama ühika kolmanda korruse rahvas unustas:
1. öösel magada;
2. koridoris vaikselt kõndida;
3. teha vahet oma toa ja murca toa uksel.

niipalju siis sellest.
on sageli esinenud järgnev arutluskäik. peaks endale elu hankima. ja sõbrad. oi, aga ma parem laenan sirla sõpru. või miki. aga kui miki on tallinnas üliõppimas ja sirla pransusmaal maiteamida tegemas, siis ma olen jõudnud jälle sinna, kust ma alustasin. peaks endale elu hankima. mitte, et mul selleks aega oleks, ma olen liiga hõivatud elementaarse endaga toime tulemise unustamisega. elementaarne käib siin muide toimetulemise mitte unustamise kohta. samas... oleneb kuidas võtta.

ma arvan, et ei olegi ühtegi asja, mida ma kohe ainult ühte moodi ära seletaksin. võinoh, samas kindlasti mõni on. isegi ühtemoodi äraseletamine ei kehti alati kõige kohta. näiteks miks inimesed minust aru ei saa? esiteks võiks arvata, et ma lissalt ei oska ennast arusaadavaks teha. et nad oleksid võimelised mind mõistma, kui ma paremini püüaksin. teiseks on olemas mudugi võimalus, et ma lissalt olen nii kuramuse geniaalne, et paljude inimeste mõttemaailm ei küündi sellise kõrguseni. sellisel juhul ei ole ju üldse mõtet mingit oma teooriat kellegi kuuldes esitada, sest nad nigunii aru ei saa. kolmas ja palju enesekriitilisem variant on see, et inimesed on minust liiga palju targemad ja nad ei arutlegi nende asjade üle, mille üle mina. need asjad võivad olla kõik juba Ära Arutletud. see variant muudab minu ideed küündimatuks, sest paljud lissalt ei oska olla rumalamad kui nad iseenesest on. asjaolu, et sa praegu sellest kõigest aru ei saanud, näitab kah midagi. võisiis nagu tõnn ükskord ühe filmi kohta ütles: "kui sa sellest praegu aru said, siis sa said valesti aru."

selle filmi nimi on Eyes Wide Shut. seal mängib üks blond tüdruk ja mõned inimesed on vahepeal paljad. hea film on.

teismelised on tihti närvilised, üliemotsionaalsed ja raskesti talutavad. sama kehtib ka kergelt rasedate naiste kohta. ja paljudes tõlgendustes ka vähese sugulise läbikäimise osaks saanud inimeste. kui kõik need kolm nähtust esinevad ühel inimesel. (ehk kui rahuldamata teismeline on rase.) kas siis erineval põhjusel tekkivad talumatuse ilmingud tühistavad või võimendavad üksteist? minu poolt toime pandud vaatluse põhjal võib jõuda järeldusele, et võimendavad. muidugi on ka võimalik, et sellise inimese ümbruses mingist kosmilisest etteplaneeritusest tulenevalt juhtuvadki vastikud ja ebameeldivad asjaolud. seega on tema reaktsioon igati õigustatud. kui selliseid reaktsioone üldse õigustada saab.

kui trükkimisel liigutada see vilkuv pulgake, mida nad vist kursoriks nimetavad, keset lauset või sõna ja klaviatuuril vajutada klahvi Delete, siis imeb. päris korralikult.

Backspace ei ime. ta korjab.
Enter kukub.
Tab hüppab.

ei ole kirjandust lugenud hiljuti. ma olen vahepeal iseenesest kah loominguline ja elava fantaasiaga.






ei, tegelt ka.

Comments