tema maja seisis endiselt omal kohal

mul on jälle mitu raamatut korraga käsil. sellise aeglaselt ja mõnuga lugemise raamatu kõrvalt on hea neid pehmete kaantega neelatavaid raamatuid võtta. raamatuks on see douglas adams'i raamat, mida kõik peale minu on lugenud. tund või paar ja siis on minul kah loetud.

seoses totaalne nolifer olemisega... kui keegi peaks mult praegu küsima, et kas ma olen näinud daria esimese ja kolmanda hooaja kõiki osasid, saaksin ma ausalt vastata: olen küll. daria on üks väheseid noortesarjade tegelasi, kellega ma justkui suudan samastuda. otseloomulikult pean ma ennast palju-palju värvikamaks, erksamaks ja puha. aga üldiselt, ma mõistan teda.

mulle meeldib carla bruni. ta laulab. ilusasti. ja mängib teatavat keelpilli. mis meenutab mulle, et ka minul on üks teatav keelpill toanurgas ilutsemas. muidugi ei oska ma jätkuvalt midagi peale eriti kobasti esitatud a-duuri sellel mängida.

see on nüüd otsutatud. ma lähen mingile kontserdile. mul pole aimugi, millal, millisele ja kellega. arvatavasti mõnele sellisele, kus esinevad bändid, kellest ma varem olen kuulnud umbes 2 korda ja kus on inimesed, keda ma varem olen näinud mitte rohkem kui 3 korda. ilmselt lähen ma sinna koos inimesega või mitmega, keda ma olen eelnevalt korduvalt näinud, kuulnud ja ... ok, nägemisest-kuulmisest täitsa piisab tegelt.

kui ma teen mingi nalja ja keegi ei saa aru, kas see on siis väga hea inside joke või väga sitt nali? kas kauba nimetus "üllatusmuna tops ilus" teeb kellelegi mingit loogikat?

kuhu on kõik aivid jäänud??? mis neist on saanud???
kuhu on kõik mikid jäänud??? mis neist on saanud???

maire aunastet tegelikult ju ei koti teiste inimeste mured-rõõmud. ma olen korduvalt vaadanud teda ja ikka ei ole uskuma jäänud. viga ei saa ju olla ainult minus...

mu poeg on tohutu eneseväljendamisvajadusega. mäletad, kui ma lugesin kokku, mitu korda päevas ta auto ütleb. seda ma isegi ei taha teada, mitu autot ta päevas joonistab.

Comments

  1. Reedel on laululava kohvikus mingi asi, aga suht kahtlane. Laupäeval on rokikas Maikamakers ja muu selline. Mina isiklikult ootan juba 28.ndat pikisilmi.

    ReplyDelete

Post a Comment