hommikul enne õueminekut sissekanne

tegelikult on kell pool kolm. aga mul on hommiku tunne. ja ma ei mäleta, kas ma pidin vanaema juurde minema kolmeks või neljaks. eks see siis paistab, kui ma lõpuks sinna jõuan.

vanaemaga on mul lood niimoodi, et ma käin tal korra kuus külas. umbes natuke pärast pensipäeva. ta teeb mulle palju süüa, annab maiustusi kaasa ja jutustab oma käekäigust. osa pensionit annab kah. vanaisaga on samamoodi. aga tema ei anna süüa.

täna olen ma põhliliselt tegelenud kolme asjaga. koolitööga, niisama passimisega, söömisega. koolitööd tegin üle msni koos margusega. margus on umbes kõige targem noor inimene, keda ma lähedalt näinud olen. (heh, ma sain oma moblafoni peale praegu sõnumi, mis sisaldab sünnipäevakutset. nii hea.) vähe sellest, et margus on tark, on ta ka täpselt nii armas, et aitab mind mu targemaks saamise raskel teekonnal. on asju, mida ma harva inimestele näkku ütlen. halbu asju selle pärast, et nii ei ole ilus ja see ei aita eriti. häid asju ei ütle selle pärast, et inimene on tagamõtteid otsima kippuv olevus. ma tean, et margus seda blogi ei loe. niisama passimine tänahommikul sisaldas mu igahommikust traditsioonilist teki all magamise teesklemist. ja veidi hiljem peegli ees mõtisklemist ja natuke cuteoverload'is awww... tegemist. hommikusöök oli kiirnuudlid.

siis, kui sirla mu arvutisse photoshopi installis, tuli välja, et murca töötab firmas Ahvid ja Homod. samuti töötab ahvide ja homode firmas see murca, kes tänahommikul mathcadi installis. ma arvan, et mõnel seltskonnal tekib väga kergesti tugev kiindumus oma insaidšõukidesse.

siis, kui tahad eestikeelsesse teksti panna võõrkeelset sõna ja seda siis eestikeele grammatikapäraselt käänata, on parim lahendus kirjutada kuulmise järgi. ülakomadega huinjaatamine on tüütu.

mul on liiga palju kurba muusikat arvutis.




why don't you stay for the night.
or maybe a bite.

i could show you my favorite obsession.

Comments