Slipknot - Vermilion part II

ma ütlen jälle teleka kohta pahasti. kuramuse dokfilmivaimustus on kõigil kallal. aga no mitu kurba dokfilmi sa ikka kliimasoojenemisest ja puudega lastest teed. täna oli oopis film sellest, kuidas mingi eriti kuniglikust soost kutt semmis eidega, kes rahvale peale ei läinud ja siis oli tohutu draama, kui ta kuskil roosat versace kleiti kandis. versacet kandis ju see surnud printsess, kuidas ta võis millegi sellisega avalikkuse ette ilmuda!!! teine tõsine film oli ühest tädist, kes häbenes oma üheöösuhet niiväga, et mõtles välja ühe valejutukese ja käis selle pärast veel vanglas kah. ega mai ütle, et need lood kuidagi hulluksajavalt igavad oleksid, aga tund aega põneva häälega seda teemat läbi nämmutada on kah veits tobe. mis muidugi ei tähenda, et ma telekavaatamisest loobuksin. vahel on neil ikka õnnestunud kah. harva küll aga siiski. ja pealegi - millest ma siis täiesti mõttelagedatel momentidel blogiksin?

mul on täpselt nii nunnu mees, et tõi mulle just hiina sööki. võinoh seda sööki, mida tartu toitlustusasutused hiina söögi nime all müüvad. konsumi rosoljest hiinlasem on see igatahes. ma arvan.

mingi imelik tunne tuli. tükk aega nuputasin, et mis tunne see on. tuttav kuidagi, mul on seda ennegi olnud, aga mis see täpselt on. ja välja nuputasin. olen kuskil jälle poolpaljalt ringi vudinud ja tuul on läbi tõmmanud. tervisehädad, noh.

tegin patsid lahti. mul on nüüd mitu lokki peas. nunnu ja puha. ull porno oli küll nende harutamine. see hippie-nimeline lõng harges veel kuidagi punutisest, aga kõik punk-lõngaga patsid lõikasin juukseotsast maha. seda oli lihtsalt võimatu lahti harutada. ma arvan, et selle pärast nad sellele lõngale siukse nime panidki, et see on siuke mässaja. pusatseja. takerduja.

proovi nii: pane suu nuudleid täis ja silmitse natuke liiga detailidesse süvenenud videosalvestust ajuoperatsioonist. siis moodusta oma peas mõte "hea, et ma praegu ei söö, see ajaks küll südame pahaks."


Tüdrukud, tüdrukud, võtke trussikud maha!!! Poisid tulevad meie tuppa. Ei-ei, mida te teete? NÖÖRI pealt võtke maha!!

huvitav, kui ma praegu jooksu pistan, kas ma jõuan mingisse saastamarketisse, et endale tibihantleid osta. tegelt ju võiks. teoreetiliselt. vahel on mul tunne, et mõne inimese arvates ei ole mul õigust trenni teha, sest ma ei ole ju oluliselt pontsakas. siis on mul vahel tunne, et ma mõtlen liiga palju ja poole ajast teiste inimeste oletatavaid mõtteid. deem, olen mina ikka twisted. peaks ikka mõnesse ziletti investeerima ja uuesti pea mustaks värvima, tekiks vähemalt kuuluvustunne.

ninast ju tegelikult ei peaks oluliselt tilkuma midagi, onju?

Comments